Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-2: Αυτοχειρία ο ένας, παλικαριά ο άλλος

Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο “Καραϊσκάκη” από τον Ολυμπιακό, κατάφερε με αντιδράσει και να πάρει πολύτιμο 2-2 στην 8η αγωνιστική της Super League.

Μόλίς στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Από βαθιά μπαλιά του Κάρμο ο Βέλντε βρήκε τον Τσικίνιοο που μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Βέλντε αλλά μέσω VAR μέτρησε.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν τη πίεση δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά ο Γκροφ τους σταμάτησε. Στο 21′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παπαδόπουλου και ο Ελ Κααμπί έκανε το 2-0. Μετά το ημίωρο οι Πειραιώτες έριξαν τον ρυθμό, ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα και αφού έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με Οσμπολτ (37′) και Γιαννιώτα (42′), στο 45′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζίνι από τον Ντόη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Οσμπολτ και μείωσε σε 2-1.

Στο β’ μέρος το ματς άνοιξε για τα καλά με τον Λεβαδειακό να εκμεταλλεύεται τα πολλά αμυντικά κενά των “ερυθρολεύκων” και σε μια αντεπίθεση απο σέντρα του Πεντρόσο ο αφύλακτος Γιαννιώτας με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε 2-2 στο 57′ “παγώνοντας” το φαληρικο γήπεδο.
Ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια αλλά το 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Ο Τσιμεντερίδης κιτρινισε τους
Ορτέγκα, Παπαδοπουλο, Πεντρόσο, Κάτρη, Ζίνι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (73′ Κοστίνια), Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (73′ Γκαρσία), Μουζακίτης, Βέλντε (61′ Κωστούλας), Τσικίνιο (61′ Ανδρούτσος), Μασούρας ο(85′ Γιάρεμτσουκ), Ελ Κααμπί.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Λιάγκας, Παπαδόπουλος (35′ Κάτρης), Μορέιρα, Τσιάπρας, Λαμαράνα, Τσοκάι, Πλέγας (35′ Ζίνι), Πεντρόσο, Γιαννιώτας (61′ Ρόμο), Όζμπολτ (78′ Βήχος).

Διαβάστε επίσης 

Γάζα: Χωρίς τέλος το ισραηλινό σφυροκόπημα – Τουλάχιστον 33 νεκροί στην Τζαμπάλια (Videos)

Αυτή την Κυριακή στο Documento: Μπίζνες με κτίρια και ιδιώτες από τον τσάρο της ΑΑΔΕ

Κατάπαυση πυρός στη Γάζα, συνέχιση πολέμου στην Ουκρανία – Τι συμφώνησαν Μπάιντεν, Μακρόν, Σολτς, Στάρμερ

Όλο και πιο θανατηφόρες οι πλημμύρες στην Ελλάδα – Είχαμε 70 τα τελευταία 45 χρόνια

Βόρεια Χίος: Παράταση αγωνίας για το αντιμόνιο μετά από παρέμβαση Μηταράκη – Οργανώνονται οι κάτοικοι