Ολυμπιακός: Καλές εντυπώσεις παρά τη φιλική ήττα από τον Αγιαξ (1-0)

Ολυμπιακός: Καλές εντυπώσεις παρά τη φιλική ήττα από τον Αγιαξ (1-0)

Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο στο πρώτο του φιλικό της νέας σεζόν παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε 1-0 από τον Αγιαξ στην πόλη Ντριέλ της Ολλανδίας.

Σαφώς πιο έτοιμοι στο πρώτο μέρος οι Ολλανδοί αφού ξεκίνησαν ένα μήνα νωρίτερα προετοιμασία και την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζουν στο πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι την Βοϊβοντίνα. Στο 6’ ο Κωστούλας είχε σουτ άουτ, στο 15’ ο Πασχαλάκης έσωσε το κοντινό πλασέ του Τζιμ. Στο 43’ ο Αγιαξ άνοιξε το σκορ. Λάθος του Ντόι στη μεσαία γραμμή, οι Ολλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Φορμπς πλάσαρε τον Πασχαλάκη για το 1-0.

Ο Μεντιλίμπαρ είχε αρκετούς νέους παίκτες (Κοστίνια, Κουτσίδης, Μπακούλας, Μπιελ, Κωστούλας) που δεν είχε πέρσι αλλά και απουσίες (Ελ Κααμπί, Στάμενιτς, Γκαρθία, Εσε) αλλά είδε –αν και με πειραματική 11άδα- το ασφυκτικό πρέσινγκ στον αντίπαλο να λειτουργεί πολύ καλά σχεδόν σε όλο το 45λεπτο.

Στο β’ μέρος ο Μασούρας μετά από καταπληκτική μπαλιά του Μουζακίτη, βγήκε τετ α τετ με τον Ολλανδό γκολκίπερ που έσωσε το πλασέ του Ελληνα επιθετικού (50’). Ο Ολυμπιακός με την είσοδο των Ροντινέι, Ορτέγκα και ειδικά του Ζέλσον έγινε πολύ γρήγορος, κυριάρχησε και απείλησε πολλές φορές την εστία του Αγιαξ αλλά ελλείψει καθαρού φορ δεν βρήκε δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αναγνωστόπουλος που μπήκε στο ματς στο 46’ ήρθε μια μόνο φορά σε επαφή με τη μπάλα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Πασχαλάκη, Κοστίνια, Άμπι, Κουτσίδη, Αποστολόπουλο, Ντόι, Τσικίνιο, Μπακούλα, Μασούρα, Μπιέλ, Κωστούλα. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Αναγωνστόπουλος, Ρέτσος, Ροντινέι, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Ζέλσον, Παπακανέλλος, Μπιανκόν.

Ο Αγιαξ ξεκίνησε με τους Πασβίρ, Ρεντς, Σούταλο, Γιάνσε, Φίνταλ (24’ Ταχίροβιτς), Χέντερσον, Μπανελ, Τέιλορ, Ακπομ, Φιτζ-Τζιμ, Φορμπς. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Κάπλαν, Λίνσον, Ούγκβου, Μέντιτς.

Δείτε επίσης: 

Ούτε στην Κολομβία

Τζο Μπάιντεν: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του – Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, εκτοξεύτηκαν τα στοιχήματα

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» των επιστημόνων για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες

Καιρός – Καύσωνας: «Βράζει» η χώρα για 12η μέρα – Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία (LIVE)

Βρες από το σύνθηµα ποιος είναι ο υποψήφιος

Τραμπ: Aποδέχτηκε το χρίσμα, υποσχέθηκε «απίστευτη νίκη» – «Αισθανόμουν ασφαλής» είπε για την απόπειρα δολοφονίας του (Photos-Video)

Εργαζόμενοι στον τουρισμό μιλούν στο Documento για τις τραγικές συνθήκες εργασίας: Κλείνουν για πάντα την πόρτα στις σεζόν – κόλαση

Έκρηξη στο κέντρο του Τελ Αβίβ: Ένας νεκρός από την επίθεση με drone – Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter