Ολυμπιακός: Έρχονται Αβίλα Γκόρντον και Αλίγιαγκιτς

Ο Ολυμπιακός μετά την προφορική συμφωνία με τον 30χρονο Κροάτη δεξί μπακ Σίμε Βρσάλικο, προχωράει και σε άλλες μεταγραφές που αναμένεται να ενισχύσουν το ρόστερ του.

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Γκονζάλο Άβιλα Γορντόν προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Ο Ισπανός δεξιός μπακ θα αποτελεί την εναλλακτική λύση του Βρσάλικο, ενώ μπορεί αγωνιστεί και ως χαφ. Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή την μεταγραφή θα έχουν υπεροπλία στην θέση του δεξιού μπακ.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Χάντερσφιλντ με την οποία έχει 54 συμμετοχές συνολικά με δύο γκολ και έξι ασίστ.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται και ο 19χρονος επιθετικός Ντένις Αλίγιαγκιτς . Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει το ποσό των 350.000 ευρώ στην Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του και δίνοντας και ένα 20% ως ποσοστό επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε ενδεχόμενο μελλοντικής πώλησης. Ο Τσέχος σεντερ φορ είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του . Το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι εάν ο Ολυμπιακός θα τον συμπεριλάβει στην προετοιμασίας της πρώτης ομάδας ή αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Ολυμπιακού Β’.