Ολυμπιακός: Εντυπωσιάζουν οι μικροί του, 2-0 την Μέχελεν

Ολυμπιακός: Εντυπωσιάζουν οι μικροί του, 2-0 την Μέχελεν

Μία μόλις μέρα μετά τη φιλική ήττα από τον Αγιαξ ο Ολυμπιακός έδωσε και δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία όπου προετοιμάζεται, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Βελγική Μέχελεν την οποία νίκησε με….., σε ένα ματς που οι νεαροί παίκτες του, εντυπωσίασαν και πάλι.

O Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με νέα πειραματική ενδεκάδα το ματς αφήνοντας πολλούς από τους βασικούς του χθεσινού φιλικού στον πάγκο και δίνοντας και πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες της Κ19. Ετσι ξεκίνησε τον αγώνα με τους Τζολάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Μπιανκόν, Αποστολόπουλο, Ντόη, Ορτέγκα, Μουζακίτη, Μαρτίνς, Παπακανέλλο, Κωστούλα.

Το φιλικό ξεκίνησε με καταπληκτικό γκολ του νεαρού Μουζακίτη που κλέβει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 28’ ο Κωστούλας ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε στον Ζέλσον που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Οι Βέλγοι που έκαναν πρόβα τζενεράλε καθώς την ερχόμενη εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα τους, απείλησαν στο 54’ με τον Μπότη να σώζει το σουτ του Μπαφντίλ. Στο 81’ μετά από ωραία προσπάθεια του Ροντινέι το σουτ που έκανε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μασούρας εν κινήσει με νέο σουτ την έστειλε ξανά στο δοκάρι! Στο 88’ ο νεαρός Μπότης με καταπληκτική επέμβαση και τη βοήθεια του δοκαριού είπε «όχι» στο σουτ του Σκουφς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν για τους Πειραιώτες και οι Κοστίνια, Αμπι, Μπότης, Κουτσίδης, Μπιέλ, Μασούρας, Μπακούλας, Τσικίνιο.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter