Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας, Αβιλα και Κούντε

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας, Αβιλα και Κούντε

Δύο εκπλήξεις προέκυψαν από τη λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τους δύο αγώνες με την Μακάμπι Χάιφα (20 και 27/7) για τα προκριματικά του Champions League.

Στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριλαμβάνεται οι Άβιλα και Κούντε. Ο Ισπανός μπακ «κόπηκε» λόγω του περιορισμένου αριθμού παικτών που μπορούσε να δηλώσει ο Ολυμπιακός (23 αντί για 25 λόγω έλλειψης πολλών Ελλήνων και γηγενών). Οσο για τον Κούντε, ο Καμερουνέζος πλήρωσε την… πολυκοσμία στα χαφ.

Εκτός των δύο, εκτός λίστας έμειναν και οι Γκάρι Ροντρίγκες (ανέτοιμος), Παπαδόπουλος, Κρίστινσον, Φαντιγκά, Κούτρης και Κεϊτά.

Να σημειωθεί ότι οι ομάδες έχουν δικαίωμα μέχρι δύο αλλαγών στη λίστα έως την παραμονή του πρώτου αγώνα στις 19 του μήνα. Η ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρολεύκων»:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Μανωλάς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ.

Λίστα Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter