Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή στις νίκες με ροτέισον και μικρούς

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή στις νίκες με ροτέισον και μικρούς

Μετά τη γκέλα με τον Παναιτωλικό και τις ήττες από Αρη και Λιόν, ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές επέστρεψε στις νίκες με 2-0 επί του Ατρομήτου στην 6η αγωνιστική της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Λουίς Μεντιλίμπαρ (αποθεώθηκε από τον κόσμο όταν ακούστηκε το όνομα του από τα μεγάφωνα του γηπέδου) παρουσίασε τον Ολυμπιακό με εκτεταμένο ροτέισον καθώς είχε 7 αλλαγές στην ενδεκάδα με τρεις νεαρούς στο αρχικό σχήμα (Μουζακίτης, Κωστούλας, Αποστολόπουλος), ενώ τοποθέτησε σε θέση δεξιού επιθετικού τον Ροντινέι έχοντας πίσω του τον Πορτογάλο Κοστίνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν κινδύνους στην άμυνα του Περιστερίου χωρίς πάντως να έχουν σε ένα ακόμη ματς την κλασική ευκαιρία για γκολ. Μάλιστα χρειάστηκαν τη… βοήθεια των φιλοξενούμενων για να φτάσουν στο γκολ στο 40΄. Σε ένα γέμισμα του Αποστολόπουλου ο Μπρόνσον προσπάθησε ολομόναχος να διώξει αλλά έκανε «τσαφ», έδωσε ύψος στη μπάλα με πορεία προς τη μικρή περιοχή της ομάδας του. Εκεί επιχείρησε ο Χουτεσιώτης να διώξει με γροθιές προ του Βέλντε αλλά αντί για τη μπάλα, έπιασε αέρα και γκρέμισε τον επιθετικό των γηπεδούχων. Το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο Ροντινέι στο 40’ και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο ίδιο διάστημα ο Ατρόμητος (είχε στο γήπεδο τη συμπαράσταση 150 οργανωμένων οπαδών του) αν και αμυνόταν καλά δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ενώ στις λίγες φορές που προσπάθησε να μπει στην αντίπαλη περιοχή, δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε τον Ατρόμητο και στο 53’ βολίδα του Ροντινέι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Στο 61’ σουτ του Κοστίνια έδιωξε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου. Στο 68’ σέντρα σουτ του Κοστίνια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 74’ από κάθετη μπαλιά του Μουζακίτη ο Ελ Κααμπί με έξοχη ενέργεια και άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 79’ ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο ματς αλλά τη βολίδα από κοντά του Γιουπιτάνα απέκρουσε ο Τζολάκης. Στο 90’ ο Χουτεσιώτης νίκησε στο τετ α τετ τον Τσικίνιο και το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο Παπαπέτρου «κιτρίνισε» τους Αποστολόπουλο, Κωστούλα, Μπρόνσον.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (69’ Ορτέγκα), Στάμενιτς (62’ Εσε), Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα (62’ Τσικίνιο), Βέλντε (46’ Γουίλιαν), Κωστούλας (69’ Ελ Κααμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσορ, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (71’ Μίχορλ), Γκονζάλες (82’ Καλοσκάμης), Μπάκου, Ουάρντα, Φαν Βερτ (61’ Γιουπιτάνα).

Διαβάστε επίσης

Χασάν Νασράλα: Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει τον θάνατό του – Τριήμερο πένθος στη χώρα

Καρυστιανού: Δε μπορεί να ξεκινήσει η δίκη, έχουν φροντίσει να λείπουν στοιχεία – Δεν έχω πενθήσει ακόμα όπως θέλω (Video)

Λειψυδρία: Aνοιξε τις κάνουλες για χαράτσια και ιδιώτες ο Μητσοτάκης – Επιστήμονες και ειδικοί μιλούν στο Documento για τα μέτρα Σκυλακάκη

Ομηροι των servicers είναι 2.271.548 οφειλέτες

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter