Ολυμπιακός – Athens Kallithea 2-1: Έστω και στο τέλος νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – Athens Kallithea 2-1: Έστω και στο τέλος νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Αν κι έκανε τα εύκολα δύσκολα, ο Ολυμπιακός κατάφερε χάρη στο βάθος του ρόστερ του και την ποιότητά του να υποτάξει τη μαχητική Athens Kallithea στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-1. Αρκούσε η κάθετη του Στάμενιτς και το… άγγιγμα του Γιάρεμτσουκ για να φτάσει η ομάδα του Πειραιά στη νίκη. Οι δύο παίκτες σηκώθηκαν από τον πάγκο για να λύσουν το πρόβλημα και το έπραξαν.

Στο 14’ από κάθετη του Ορτέγκα, ο Βέλντε άνοιξε το σκορ με πλασέ. Το γρήγορο γκολ απάλλαξε τους «ερυθρόλευκους» από το «πρέπει» και έκαναν άνετα το παιχνίδι τους. Αλλά τόσο ο Ροντινέι, όσο και ο Βέλντε σπατάλησαν τις τελικές που τους παρουσιάστηκα. Η Athens Kallithea απείλησε μόνο στο 42’, αλλά το σουτ του Σοΐρι κόντραρε στον Ντόη και κατέληξε κόρνερ.

Άλλο ένα σουτ του Ουλντρίκις στο 48’ εξουδετέρωσε ο Τζολάκης. Το ίδιο συνέβη και 10 λεπτά αργότερα (58’) σε σουτ του Σοΐρι κι ενώ οι οπαδοί φώναζαν το όνομα του Ντάνιελ Ποντένσε. Αλλά όπως λέει και ο λαός «μια του Ολυμπιακού, δυο του Ολυμπιακού, τρεις και της… Καλλιθέας»! Από κόρνερ και ασθενή απόκρουση, ο Ρόμπερτ Ουλντρίκις ισοφάρισε 1-1 με σουτ στο 60’. Το καμπανάκι οδήγησε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε τρεις μαζεμένες αλλαγές, αλλά μέχρι να ρολάρουν οι νέοι, ο Ουλντρίκις αστόχησε για εκατοστά στο 73’. Απάντησε δύο λεπτά με σουτ ο Ελ Καμπί, που απέκρουσε ο Μπαραγκάν. Ακολούθησε άλλη μία απόκρουση στο 75’ σε προσπάθεια του Μασούρα, αλλά στο 78’, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντέδρασε στην προβολή του Ελ Καμπί, αλλά ο Γιάρεμτσουκ βρήκε δίχτυα για το 2-1.

Στο 88’ ο Ουλντρίκις πήγε να παγώσει το γήπεδο με κεφαλιά, αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε την μπάλα. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «δύο στα δύο», μαζί με τον ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Πιρόλα, Μπιανκόν (69’ Ντάνι Γκαρθία), Ορτέγκα, Έσε (50’ Στάμενιτς), Ντόη, Τσικίνιο (68’ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (68’ Μασούρας), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

ATHENS KALLITHEA: Μπαραγκάν, Μεχίας (40’ Ντεμέτριους), Ισιμάτ, Πασαλίδης, Μανθάτης, Ματίγια (75’ Βασιλόγιαννης), Μότοκ, Σοΐρι (75’ Χάνουσεκ), Μερκάτι (46’ Ντιμπά), Μουτίνιο (84’ Λουκίνας), Ουλντρίκις

Κίτρινες: 31’ Μερκάτι, 84’ Μότοκ, 85’ Στάμενιτς

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Απόκοσμες και αποκρουστικές εικόνες από το γεμάτο νεκρά ψάρια λιμάνι (Photos)

Χαλκιδική: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Μάχη με τις φλόγες για 5η ημέρα στο Παγγαίο – Στάχτη πάνω από 12.000 στρέμματα (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter