Ολυμπιακός: Αρχίζουν τα… βάσανα της νέας σεζόν

Ολυμπιακός: Αρχίζουν τα… βάσανα της νέας σεζόν

Πρώτη συγκέντρωση σήμερα (14/6) στον Ολυμπιακό καθώς ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, με τους παίκτες να έχουν συγκεντρωθεί στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.

Από την πρεμιέρα θα απουσιάσουν οι διεθνείς που είχαν παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες και οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μετά από ένα δεκαήμερο. Το «παρών» δεν θα δώσουν οι Φορτούνης και Βρουσάι, οι οποίοι -όπως φαίνεται- δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αντίθετα από τους δανεικούς θα είναι στου Ρέντη οι Χασάν, Κούτρης, Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς.

Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν προπονήσεις στου Ρέντη και στις 22 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Εκεί θα δώσουν έξι φιλικά (Ριντ, Ντίσελντορφ, Κρακόβια, Σλάβια Πράγας, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Ζάλτσμπουργκ) και στις 3 Ιουλίου θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Έξι ημέρες μετά θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό την Άλκμααρ.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί 19 ή 20 Ιουλίου για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Τον αντίπαλο θα τον μάθει στην αυριανή κλήρωση (15/6), ενώ η ρεβάνς θα γίνει 26 ή 27 του μήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter