Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 6η θέση το ντουέτο Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου (Video)

Την 6η θέση στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέλαβε το δίδυμο Ευαγγελίας Πλατανιώτη, Σοφίας Μαλκογεώργου. Στο ελεύθερο πρόγραμμα, οι δύο Ελληνίδες βαθμολογήθηκαν με 281.8418 και συγκέντρωσαν συνολικά 532.3002 βαθμούς. Εκτός βάθρου μέσα σε κραυγές για «αδικία» έμεινε και το ντουέτο Ειρ΄νης και Άννας-Μαρίας Αλεξανδρή, που εκπρόσωπησε την Αυστρία και έμεινε στην 4η θέση.

Μετά το τεχνικό πρόγραμμα, το ντουέτο Πλατανιώτη, Μαλκογεώργου βρισκόταν στην 8η θέση, με 250.4584 βαθμούς. Αρχικά είχαν καταταγεί 13ες, αλλά αναρριχήθηκαν στην κατάταξη μετά από ένσταση.

Το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης ολοκλήρωσε την ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο τελικός απολογισμός είναι 8 μετάλλια: 1 χρυσό με τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος, 1 ασημένιο με τον Απόστολο Χρήστου στα 200μ ύπτιο της κολύμβησης και 6 χάλκινα (Τσελίδης στο τζούντο, Φίτσιου-Κοντού και Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζής στην κωπηλασία, Πετρούνιας στους κρίκους, Καραλής στο επί κοντώ, Κουρουγκλίεφ στην ελευθέρα πάλη).

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 100 νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον σχολείου στη Γάζα

Μαρτύριο της σταγόνας στην Ηλεία – Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες

«Πήγα στο δάσος επειδή επιθυμούσα να ζήσω συνειδητά»

Πάρτο Ελίζα και κάν’ το κορνίζα!

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος