Ολυμπιακοί Αγώνες, σκοποβολή: Η Κατζουράκη κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του σκιτ γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες, σκοποβολή: Η Κατζουράκη κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του σκιτ γυναικών

Την 5η θέση στον τελικό του σκιτ γυναικών κατέλαβε η Εμμανουέλα Κατζουράκη, με την Ελληνίδα σκοπεύτρια να ολοκληρώνει την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες με 23/30 επιτυχημένες βολές. Η Κατζουράκη πλήρωσε το άγχος της στο ξεκίνημά και στην συνέχεια προσπάθησε να μην αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο. Τελικά τερμάτισε στην 5η θέση και στις δηλώσεις της είπε: «Δυστυχώς δεν είχαμε μία δυνατή αρχή. Είχα και ένα βατήρα στη πρώτη δεκάδα, ο οποίος μου κόστισε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολα τα πιάτα. Δυστυχώς δεν ήταν σωστά ρυθμισμένα. Δεν μου κόστισε μόνο εμένα, αλλά και στα άλλα κορίτσια. Κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Δυστυχώς ο τελικός δεν μου βγήκε. Ένιωθα εντάξει, ήταν ωραία, θέλει όμως και να «κλικάρει» κάτι μέσα σου».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις δήλωσε: «Αυτό έγινε και με δύο άλλες συναθλήτριές μου. Έσπασε το πιάτο και δεν το είδαν απλά οι διαιτητές. Εμένα ήταν μάλλον μικρό κομμάτι. Στα άλλα κορίτσια ήταν πολύ μεγάλο κομμάτι. Έπρεπε να το έχουν δώσει. Είτε σπάσει το πιάτο τελείως είτε φύγει ένα μικρό κομμάτι το πιάτο είναι σπασμένο και απλά δεν το είδαν.

Αναμφίβολα με έβγαλε λίγο εκτός ρυθμού. Δεν μου έφταιγε βέβαια αυτό που έχασα αμέσως μετά το πιάτο. Η αλήθεια είναι πως το έχουμε ξαναδεί.

Σίγουρα δεν ήταν άσχημα. Κάτι λίγο μου λείπει και ζητάω περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει την επόμενη φορά».

Διαβάστε επίσης

ΕΥΠειθώς αναφέρουν – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Μέση Ανατολή: Με το «δάκτυλο στη σκανδάλη» ΗΠΑ, Ιράν και Ισραήλ – Φόβοι για ευρύτερη ανάφλεξη

Κάμαλα Χάρις κατά Ντόναλντ Τραμπ: Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση για την ημερομηνία του ντιμπέιτ

Στον «αέρα» οι πληρωμές των αγροτικών επιδοτήσεων – Με σφραγίδα ΝΔ το μπάχαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Oλυμπιακοί Αγώνες: Στους «οκτώ» η Εθνική μπάσκετ μέσω… Σερβίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter