Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπουκάλια, δυναμιτάκια και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το 2-2 της Αργεντινής με το Μαρόκο (Videos)

Στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο ποδόσφαιρο το παιχνίδι της Αργεντινής με το Μαρόκο εξελίχθηκε σε θρίλερ και το αποτέλεσμα του (2-2) διαμορφώθηκε στην τελευταία του φάση. Η αφρικανική ομάδα προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς ισοφαρίστηκε στο 106’! Αμέσως μετά το γκολ, οι οπαδοί του Μαρόκου πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μπουκάλια, δυναμιτάκια και κροτίδες! Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές αποχώρησαν άμεσα για τα αποδυτήρια, ενώ κάποιοι οπαδοί μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο.

Το Μαρόκο ήταν καλύτερη ομάδα από το ξεκίνημα του ματς και είχε την κατοχή μπάλας που έφτασε στο 70%. Ωστόσο, δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις για να απειλήσει την εστία του Ρούλι. Το σκορ άνοιξε την πρώτη φορά που το Μαρόκο πάτησε επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ελ Κανούς «έκρυψε» την μπάλα και ο Ραχίμι με προβολή έκανε το 0-1.

Στο 49’ το Μαρόκο κέρδισε πέναλτι με ανατροπή του Ακομαχ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ραχίμι (0-2). Η Αργεντινή έβγαλε αντίδραση, στο 68’ ο Σιμεόνε μείωσε σε 68’ και στο 106’ ο Μεντίνα ισοφάρισε σε 2-2 σε μία φάση που είχε και δύο δοκάρια! Στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκαν δεκάδες αντικείμενα, ενώ υπήρξε και εισβολή οπαδών.

 

Αργεντινή (Χαβιέ Μασεράνο): Ρούλι, Γκαρσία (83΄Ετσεβέρι), Ντι Σεσάρε, Οταμέντι, Σολέρ Μπαρέτο (69΄Αμιόνε), Μεντίνα, Έσε (69΄Φερνάντες), Ζενόν (54΄Σιμεόνε), Αλμάδα, Μπελτράν (69΄Γκοντού), Άλβαρες

Μαρόκο (Ταρίκ Σεκτιουί): Μουνίρ, Χακίμι, Μπουκαμίρ, Ταργκαλίνε, Ελ Ουάχντι, Ρίτσαρντσον, Ελ Αζουζί (81΄Νακάχ), Άκομαχ, Μπεν Σεγκίρ (81΄Κεχτά), Ελ Κανούς (90+2΄Μπουσουαρί), Ραχίμι