Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Νάντα Χαφέζ έφτασε στη φάση των «16» της ξιφασκίας ενώ είναι επτά μηνών έγκυος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Νάντα Χαφέζ έφτασε στη φάση των «16» της ξιφασκίας ενώ είναι επτά μηνών έγκυος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη και αφορά το Ολυμπιακό τουρνουά ξιφασκίας.

Συγκεκριμένα η Αιγύπτια ξιφομάχος, Νάντα Χάφεζ, «έγραψε» τη δική της Ιστορία στο Παρίσι καθώς έλαβε μέρος στο αγώνισμα ενώ διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρά την κατάστασή της έφτασε μέχρι την φάση των «16», όπου ηττήθηκε από τη Τζίγιουν Χιούνγκ από τη Νότια Κορέα.

Μάλιστα, η ίδια μετά τον αγώνα αποκάλυψε το γεγονός μέσω των social media: «Αυτό που φαίνεται, δύο αθλητές να αγωνίζονται, στην πραγματικότητα ήταν τρεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nada Hafez (@nada_hafez)

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στο βάθρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η συναγωνίστριά μου και το μωρό μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο μας!»

«Το μωρό μου και εγώ αντιμετωπίσαμε αρκετές προκλήσεις, τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές. Το οδοστρωτήρας της εγκυμοσύνης είναι σκληρός από μόνος του, αλλά το να πρέπει να παλέψω για να κρατήσω την ισορροπία μεταξύ ζωής & αθλητισμού ήταν κάτι το λιγότερο επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο.
Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι η υπερηφάνεια γεμίζει το είναι μου για την εξασφάλιση της θέσης μου στη φάση των 16!»

«Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου @ibrahimihab11 και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω ως εδώ.»

«Οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν διαφορετικοί- Τρεις φορές *Ολυμπιονίκης* αλλά αυτή τη φορά κουβαλώντας έναν μικρό Ολυμπιονίκη! ❤️», καταλήγει η ολυμπιονίκης.

Διαβάστε σχετικά

Αυλίδα: Αμαξοστοιχία με 130 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό – Διακοπή στο τμήμα Οινόη – Χαλκίδα

Γεωργιάδης για «κουρελόχαρτο» Αρείου Πάγου: «Το θέμα των υποκλοπών έληξε. Τελεία»

Διάλυση δομών ψυχικής υγείας και απεξάρτησης: ΝΔ και Κατσιβαρδάς υπερψήφισαν το νομοσχέδιο

Βαξεβάνης για υποκλοπές: Το Documento επιβεβαιώνεται σε όλα – Υπήρξε δημοσιογράφος με βρόμικο ρόλο

Γαλλία: Το δείπνο των 500.000€ με αστακό του Βασιλιά Καρόλου που έριξε… έξω τον προϋπολογισμό της προεδρίας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter