Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Lady Gaga στην τελετή έναρξης; – Τα πλάνα που διέρρευσαν στα social media (Videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Lady Gaga στην τελετή έναρξης; – Τα πλάνα που διέρρευσαν στα social media (Videos)

Η Lady Gaga αναμένεται να συμμετάσχει στην ιστορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Τις τελευταίες ημέρες είχαν «φουντώσει» οι φήμες για την παρουσία της 38χρονης ποπ σταρ στο Παρίσι και όπως φαίνεται από βίντεο που διέρρευσαν στα social media, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να εμφανιστεί το βράδυ της Παρασκευής, μαζί με τη Σελίν Ντιόν.

Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε γκρουπ θαυμαστών της φαίνονται αποσπάσματα από πρόβες στις όχθες του Σηκουάνα, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη εκτός Σταδίου τελετή στην ιστορία των σύγχρονων Αγώνων. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Lady Gaga θα ερμηνεύσει το «Mon Truc En Plume» της σπουδαίας Έντιθ Πιαφ.

Οι φανς της Lady Gaga ανακαλούν επίσης τη στιγμή που η Αμερικανίδα ποπ σταρ είχε ερμηνεύσει στα γαλλικά, το «La vie en rose», της Έντιθ Πιάφ, στο «A star is born» (2018), σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ.

Διαβάστε σχετικά: Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιστορική τελετή έναρξης στον Σηκουάνα – Η διαδρομή, οι φήμες και οι εκπλήξεις (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter