Ολοταχώς προς διαγραφή ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ολοταχώς προς διαγραφή ο Λευτέρης Αυγενάκης

Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει το συμβάν με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο – ντοκουμέντο που τον εμφανίζει να χειροδικεί σε βάρος υπαλλήλου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεξεργάζεται την αποπομπή του Λευτέρη Αυγενάκη από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, διότι εάν αιωρείται μία τόσο σοβαρή υπόθεση, τότε το αφήγημα περί αλαζονείας θα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Εξηγήσεις μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από τον Λευτέρη Αυγενάκη για την αντιθεσμική του συμπεριφορά ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, αλλά και ο γραμματέας της γαλάζιας ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρώην υπουργό, για να δοθούν εξηγήσεις.

Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν στο documentonews.gr ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά τις υποχρεωτικές εξηγήσεις που δώσει ο Λευτέρης Αυγενάκης στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ.

Θέση για το συμβάν της χειροδικίας πήρε και ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος είπε ότι «συμπεριφορές του τύπου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” δεν γίνονται ανεκτές και κρίνονται ακαριαία».

Όλα αυτά την ώρα που ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποιεί δημόσιες παρεμβάσεις, μιλώντας για μία «κακιά στιγμή» και ζητώντας «συγγνώμες». Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε ότι «ήταν μια κακιά στιγμή που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε», με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά την αποπομπή του «τραμπούκου βουλευτή» από την γαλάζια ΚΟ.

Διαβάστε επίσης:

«Βράζει» το Twitter με Αυγενάκη: «Δικαιολογίες μαθητή που ξέχασε το τετράδιο»

Λευτέρης Αυγενάκης: «Ομοβροντία» από την αντιπολίτευση – Όλα τα κόμματα ζητούν τη διαγραφή του

Όταν ο «αψύς» Αυγενάκης με το βαρύ χέρι συνομιλούσε με ποινικούς που ζητούσαν να… «γαμ*** τον Βαξεβάνη»

Έπρεπε να συλληφθεί ο Αυγενάκης για τη χειροδικία στο αεροδρόμιο; Η παλιά διάταξη Δένδια που του… «δένει τα χέρια»

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου

«Βαρύ» το κλίμα για Αυγενάκη – Τρέχει να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και στην ΚΟ της ΝΔ

Κασσελάκης για Αυγενάκη: Καμία ανοχή – Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει τον τραμπούκο βουλευτή από την ΚΟ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter