Όλοι εκεί και ο Κυριάκος… απών

Όλοι εκεί και ο Κυριάκος… απών

Η χθεσινή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», έχει προκαλέσει πολύ συζήτηση στα πολιτικά πηγαδάκια. Για μία ακόμη φορά αποτυπώθηκε το ότι ο πρωθυπουργός αποδυναμώνεται συνεχώς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να είναι απών από την εκδήλωση, τη στιγμή που το «όλον» του πολιτικού συστήματος βρέθηκε εκεί.

Η κοινή παρουσία των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι συνομίλησαν με στελέχη και πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με πολιτικούς από όλους τους χώρους, έχει προκαλέσει οργή στον πρωθυπουργό, ο οποίος βλέπει να απονομιμοποείται μέρα με τη μέρα. Όλα αυτά μάλιστα συμβαίνουν πριν την επίσημη διεξαγωγή της συζήτησης για το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας, όπου η σύγκρουση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος αναμένεται να οξυνθεί.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση πέρα από τους Καραμανλή-Σαμαρά, βρέθηκαν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Νίκος Παππάς, άλλα και δεκάδες πολιτικοί από όλους τους χώρους. Η βροντερή απουσία ήταν αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Α.Κ

Διαβάστε επίσης

Πώς η Χεζμπολάχ «τρύπησε» το Iron Dome του Ισραήλ – Τι είναι τα «έμμεσα πυρά»

Συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν στις 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα με φόντο το Αιγαίο

Απίστευτη δήλωση του «γαλάζιου» Σιμόπουλου: «Τιμούμε τον Μεταξά» (Video)

«57 θέματα για τα Τέμπη σε 57 λέξεις»: Η πρωτοβουλία ιδιαίτερου συμβολισμού από τον αδερφό του αδικοχαμένου Βάιου

Μετά τη Ρηγίλλης Καραμανλής-Σαμαράς γυρίζουν πάλι την πλάτη στον Μητσοτάκη – Συναντήθηκαν με πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

Ασλανίδης: 1.200.000 μπήκαν στο live streaming της συναυλίας για τα Τέμπη και η ΈΡΤ έδειξε λίγα δευτερόλεπτα την εξέδρα (Audio)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter