Ολλανδική σφυρίχτρα στον τελικό

Ολλανδική σφυρίχτρα στον τελικό

Ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Ο 47χρονος ρέφερι τον περασμένο Ιούνιο είχε ταξιδέψει και πάλι στην χώρα μας και σφύριξε τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Ζέινστρα.

Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας1 το σημαντικότερο παιχνίδι, αυτό του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Αναλυτικά οι ορισμοί:

Παρασκευή 11/9: 18:15 Άρης-Λαμία: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Μανούχος, Σαμοΐλης), 20:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Τζοβάρας, Μεϊντάνας). Σάββατο 12/9: ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Σκουλάς (Νικολαΐδης, Κούλα Χασάν, 4ος Γκάαμρης, VAR: Παπαδόπουλος, Πάτρας). Κυριακή 13/9: 18:30 Ατρόμητος-Βόλος: Τζήλος (Νικολακάκης, Κόλλιας, 4ος Μαλούτας, VAR: Κοτσάνης, Μπαλτάς), 20:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Γρατσάνης, VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter