Οικονόμου: Προκλητικές δηλώσεις για την παραλίγο σύγκρουση – «Στην πράξη δεν υπήρξε κίνδυνος για κανέναν»! (Video)

Οικονόμου: Προκλητικές δηλώσεις για την παραλίγο σύγκρουση  – «Στην πράξη δεν υπήρξε κίνδυνος για κανέναν»! (Video)

Με προκλητικό τρόπο προσπάθησε να υποβαθμίσει το νέο περιστατικό με την παραλίγο σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών του προαστιακού κοντά στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, λέγοντας ότι ήταν «σοβαρό μόνο στη θεωρία, στην πράξη δεν υπήρξε κίνδυνος για κανέναν»!

Ο Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, για το συμβάν με τους συρμούς του προαστιακού στα Σεπόλια, ανέφερε ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στο σύστημα, οι οποίες λειτούργησαν, και πως λόγω των έργων στα Σεπόλια η συνεννόηση μεταξύ των σταθμών δεν έγινε με την τηλεδιοίκηση, αλλά οι σταθμάρχες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους με το παλιό σύστημα!

«Υπάρχει πλαίσιο διαδικασιών που εξασφαλίζει την ασφάλεια του μέσου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε ότι οι τρεις σταθμάρχες αντιλήφθηκαν αμέσως τι έγινε και σταμάτησαν το τρένο.

Και όλα αυτά όταν τυχαία ο μηχανοδηγός και πρόεδρος του σωματείου άκουσε ότι η αμαξοστοιχία 1307 ανήγγειλε πως πέρασε τον σταθμό των Αγίων Αναργύρων που αυτό σημαίνει ότι εισέρχεται σε μονή γραμμή και ότι το ένα τρένο κινείται μετωπικά προς το άλλο!

«Σατανικές συμπτώσεις καλές για μυθιστόρημα»

«Οι σατανικές συμπτώσεις είναι καλές για τα μυθιστορήματα. Εδώ μιλάμε για την ασφάλεια του κόσμου. Τα Τέμπη ήταν ένα τραγικό, πολύ κακό περιστατικό. Όμως, δεν έχουμε τέτοιες περιπτώσεις» ανέφερε.

«Υπάρχει δικλείδα ασφάλειας, έχουν πολλά επίπεδα συνεννόησης οι μηχανοδηγοί με τους σταθμάρχες, δεν είναι ότι κοιμήθηκα εγώ, δεν έκανα εγώ καλά τη δουλειά μου, τρακάρουν τα τρένα. Λειτούργησε ο μηχανισμός με ασφάλεια, δεν κάναμε βουντού» είπε χαρακτηριστικά.

Για την αμαξοστοιχία που προσέκρουσε σε πεσμένα δένδρα κοντά στις Αφίδνες είπε ότι «είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο σιδηρόδρομος με τα ατέλειωτα χιλιόμετρα δικτύου».

 

Διαβάστε επίσης

Γονάτισαν και οι βιομηχανίες με τις τιμές στο ρεύμα

Παππάς: «Καλούμε τις προοδευτικές δυνάμεις να συμπράξουν στη στήριξη νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Hellenic Train: Χωρίς τέλος τα προβλήματα – Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα – Προς ακυρώσεις δρομολογίων

Βραζιλία: Δεκάδες χιλιάδες εστίες πυρκαγιάς μαίνονται στη χώρα (Videos)

«Πυρά» Κίνας κατά Γερμανίας για τα σκάφη στο Στενό της Ταϊβάν – «Αυξάνει τους κινδύνους για την ασφάλεια»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter