Οι θρυλικοί Trocks έρχονται ξανά στην Ελλάδα

Οι θρυλικοί Trocks έρχονται ξανά στην Ελλάδα

Το διάσημο και πολυσυζητημένο μπαλέτο “Les Ballets Trockadero de Monte Carlo” γνωστοί και ως Trocks, επιστρέφει στην Ελλάδα για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις τον Οκτώβριο του 2024 (2-5/10) στο Θέατρο Παλλάς.

Το εμβληματικό θέαμα κλασικού χορού του κόσμου, από το Τροκαντερό και το Σηκουάνα, 13 χρόνια μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα κατακτήσει και πάλι την ελληνική σκηνή, φέρνοντας μαζί του την ικανότητα συνδυασμού χιούμορ, τέχνης και μοναδικού στυλ.

Οι “Les Ballets Trockadero de Monte Carlo” αποτελούνται αποκλειστικά από άνδρες χορευτές, οι οποίοι ενσαρκώνουν γυναικείους ρόλους με τεχνική και χιούμορ. Ο συνδυασμός της εκπληκτικής χορευτικής ικανότητας με την υπέροχη παρωδία των κλασικών έργων δημιουργεί ένα θέαμα γεμάτο συγκίνηση και γέλιο, που αποδομεί με κομψό τρόπο τη σοβαροφάνεια του κλασικού χορού.

Η εμβληματική παράσταση έχει λάβει διεθνείς επαίνους, ενώ η καλλιτεχνική της αξία αποδεικνύεται μέσα από εκατοντάδες παγκόσμιες περιοδείες και συνεργασίες με κορυφαίους χορογράφους, όπως ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ.

Οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για τις εξής ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, 8 μ.μ.
  • Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, 9 μ.μ.
  • Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, 9 μ.μ.
  • Σάββατο 5 Οκτωβρίου, 9 μ.μ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter