Οι Puressence επιστρέφουν live στη χώρα μας

Οι Puressence επιστρέφουν live στη χώρα μας

Φέτος τον Δεκέμβριο, οι Puressence επιστρέφουν στη δεύτερη πατρίδα τους. Γιατί μπορεί να γεννήθηκαν στο Μάντσεστερ, στην Ελλάδα, όμως, νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

 

Το ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό συγκρότημα αναμένεται να δώσει μια από τις καλύτερες συναυλίες της καριέρας του, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024 στο FLOYD Live Music Venue, για όλους εκείνους που αγάπησαν τη μουσική τους  και συνδέθηκαν με τα τραγούδια τους από τον πρώτο τους δίσκο, πίσω στα ένδοξα nineties.

Κομμάτια που τραγουδήθηκαν με πάθος, τραγούδια που εκφράζουν αληθινά συναισθήματα, άλλοτε όμορφα, άλλοτε σκληρά, όπως η ίδια η ζωή άλλωστε, τόσες αναμνήσεις παγιδευμένες μέσα τους…

Τραγούδια διαχρονικά, που αγαπήθηκαν για τον στίχο και την ηλεκτρισμένη τους λυρικότητα, όπως τα I SupposeCasting Lazy ShadowsThis FeelingDon’t Know Any BetterAll I WantIt Doesn’t Matter Anymore και India, τραγούδια που με την επιστροφή της μπάντας πρόκειται τώρα να διαγράψουν έναν νέο κύκλο ένδοξης ζωής.

Μπορεί οι επανενώσεις συγκροτημάτων και οι νοσταλγικές επιστροφές σε δόξες των περασμένων δεκαετιών να πληθαίνουν τελευταία, η επιστροφή όμως των Puressence ξεφεύγει κατά πολύ από αυτήν τη νοσταλγική αναζήτηση καθώς έχει ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος και ξεχωριστή αξία για το ελληνικό κοινό.

Οι Puressence, είναι γνήσια τέκνα της δεκαετίας των 90s, της δεκαετίας που άλλαξε τον κόσμο, της δεκαετίας όπου κανένας χρόνος δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο, που ο κάθε καινούργιος χρόνος ήταν πραγματικά καινούργιος, της δεκαετίας που το νέο τα «έσπασε» για τα καλά με το παλιό, της δεκαετίας που όλοι λατρεύουμε να επιστρέφουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αστικό μύθο, ο James Mudriczki, ο Kevin Matthews, ο Neil McDonald και ο Anthony Szuminski, όλοι τους από το Failsworth του Μάντσεστερ, συναντήθηκαν σε ένα λεωφορείο, καθ’ οδόν για τη θρυλική συναυλία που έδωσαν οι Stone Roses τον Μάιο του 1990 στο Spike Island. O Kevin Matthews βλέποντας τον μπασίστα Gary ‘Mani’ Mounfield να παίζει, αποφάσισε να αγοράσει ένα μπάσο και ξεκίνησε να μαθαίνει … Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Puressence.

Το όνομα της μπάντας είναι «δώρο» της ίδιας της πόλης τους – εκείνη την εποχή μπορούσες να δεις τα χάρτινα γράμματα ‘P’-‘U’-‘R’-‘E’-‘S’-‘S’-‘ E’-‘N’-‘C’-‘E’, σε διάφορα εγκαταλειμμένα κτίρια και γέφυρες παντού στο κέντρο του Μάντσεστερ (όπως και στη σιδηροδρομική γέφυρα απέναντι από το θρυλικό club Haçienda).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter