Οι μπάλες και τα μπαλάκια του κ. Μπακογιάννη…

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο το γεγονός πως ο Δήμος Αθηναίων με εντολή του κύριου Μπακογιάννη θα δαπανήσει 215.000 ευρώ για ένα σουαρέ όπου ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει χειρότερα από τους υποψηφίους του talent show όπου συμμετέχει ή πως παρά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου, ο δήμαρχος, όχι μόνο δεν ανακαλεί την απόφαση του, αλλά κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για έθιμα και μπάλες χλευάζοντας τους πολίτες;

Την ώρα που οι άνθρωποι μας χάνουν τις ζωές τους, που το σύστημα υγείας καταρρέει και μόνη ανάσα είναι το φιλότιμο και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και όλου του υγειονομικού προσωπικού, όπως, φαίνεται, ο κ. Μπακογιάννης δεν έβαλε μυαλό από το φιάσκο της καρότσας. Όταν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα είναι, φέτος, φανερά πιο περιορισμένο, εξαιτίας της ακρίβειας του «σωτήριου» πλάνου του κ. Χατζηδάκη, ο δήμαρχος Αθηναίων αποφασίζει να πετάξει 215.000 ευρώ γιατί, έτσι, λέει το έθιμο. Μάλλον, ζούμε σε διαφορετικές χώρες από τον δήμαρχο. Τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων της πόλης που εγώ ξέρω για πόλη μου είναι το φιλότιμο και η αλληλεγγύη. Στις πόλεις των δικών μας ανθρώπων όταν υπάρχουν άστεγοι στους δρόμους δεν σκορπάμε χρήματα σε ανόητες ατραξιόν, αλλά φροντίζουμε να έχουμε προνοήσει για δομές φιλοξενίας. Οργανώνουμε συσσίτια σε κάθε γειτονιά και μεριμνούμε όλοι να είναι ασφαλής. Κι, αν τέλος πάντων, ο κ. Μπακογιάννης ήθελε να στηρίξει τον πολιτισμό, ας φρόντιζε να συνδράμει στα επιδόματα των καλλιτεχνών που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χρωστά από τον Αύγουστο.

Σε μια ομιλία του ο κ. Μπακογιάννης είχε πει πως ονειρεύεται μια Αθήνα όπου θα είναι όλοι οι πολίτες της ίσοι… ένα σώμα. Θε έπρεπε να γνωρίζει, όμως, ο δήμαρχος πως όταν ένα σημείο του σώματος μας πονάει νοσεί όλο το σώμα. Πίσω, από τον Λυκαβηττό υπάρχουν πολλοί άστεγοι και το τελευταίο που χρειάζονται είναι να ακούσουν τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει τις «διαχρονικές» του επιτυχίες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η πόλη μας και καλά θα κάνει ο κ. Μπακογιάννης να σκύψει λίγο το κεφάλι και να τους δει.

Όσο για τις μπάλες που σεξιστικά ανέφερε στην ανάρτηση του να του υπενθυμίσουμε πως οι μπάλες που στέκουν ψηλά στο δέντρο είναι οι πρώτες που πέφτουν κάτω και σπάνε!!