Οι Mother of Millions live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Mother of Millions live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: Παύλος Μαυρίδης

Το νέο άλμπουμ «Magna Mater» κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου και οι Mother of Millions θα το παρουσιάσουν τον ζωντανά στις 9 και στις 16 Νοεμβρίου.

Οι Mother of Millions, η απόλυτη post-progressive metal μπάντα μετράει αντίστροφα για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τέταρτου δίσκου της με τίτλο «Magna Mater» στις 4 Οκτωβρίου και ένα μήνα μετά θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα νέα τραγούδια ζωντανά σε δύο εκρηκτικά σόου σε Αθήνα (9 Νοεμβρίου στο Fuzz Club) και Θεσσαλονίκη (16 Νοεμβρίου στο WE).

Οι Mother of Millions πρωτοστάτησαν στην άνοιξη της progressive metal ελληνικής σκηνής, με τις κυκλοφορίες τους να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καλύτερων δίσκων που έφτασαν στα πικάπ και τα ηχεία των fans του είδους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

To ντεμπούτο τους, «Human», κυκλοφόρησε το 2014, το 2017 ακολούθησε το «Sigma», ενώ το «Αrtifacts» του 2019 βρήκε τη θέση του στην κορυφή της λίστας με τα πιο εμπνευσμένα άλμπουμ της χρονιάς. Παράλληλα οι Mother of Millions γύρισαν πολλές από τις σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης, ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες που ορίζουν το σημερινό prog metal ιδίωμα όπως οι Leprous, οι Pain of Salvation και ο Devin Townsend.

Η κυκλοφορία του EP «Orbit» το 2022 σηματοδότησε την επανεκκίνηση του συγκροτήματος μετά την αδόκητη απώλεια του keyboardιστα και αδερφικού φίλου Μάκη Τσαμκόσογλου το καλοκαίρι του 2019.


Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε ηλεκτρονικά μέσω του more.com, τηλεφωνικά στο 11876, σε όλα τα more Spots, στο δίκτυο Public και στα καταστήματα Public και σε φυσικά σημεία πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


ΙΝFO
Το πολυαναμενόμενο 4ο άλμπουμ των Mother of Millions με τίτλο «Magna Mater» θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024 από τη σουηδική δισκογραφική ViciSolum.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter