Οι «μαγικές» ιδιότητες των μωβ τροφίμων για την υγεία

Σύμφωνα με έρευνες τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν κοινά χρώματα έχουν ορισµένα κοινά θρεπτικά συστατικά, που δρουν αναλόγως στον οργανισµό µας.

Σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στα μωβ λαχανικά και φρούτα.

Το μωβ λάχανο, τα βατόμουρα, η μελιτζάνα, τα μωβ σύκα, τα μωβ σταφύλια, τα ξερά δαμάσκηνα, οι σταφίδες, οι βανίλιες, τα μωβ καρότα, το μωβ κουνουπίδι, κ.ά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Runnfun

Ετικέτες