Οι εξωγήινοι… βγάζουν κυβερνήσεις

Οι εξωγήινοι… βγάζουν κυβερνήσεις

Εδώ και μερικούς μήνες ειδήσεις σχετικά με UAP (ΑΤΙΑ ή UFO παλαιότερα) ή εξωγήινους απασχολούν συχνά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τελευταία περιστατικά ήταν η παρουσίαση κάποιων «εξωγήινων μουμιών» ενώπιον της μεξικανικής Γερουσίας από τον πρώην αθλητικογράφο και νυν κυνηγό UFO Χάιμε Μαουσάν και οι ανακοινώσεις της NASA την Πέμπτη.

Κατά την παρουσίασή του ο Μαουσάν υποστήριξε με σθένος το μάντρα των ουφολόγων: «Δεν είμαστε μόνοι μας». Ανέφερε ότι έχει γίνει τεστ DNΑ στα ευρήματα και ότι είναι ξεκάθαρο πως «δεν έχουν καμία σχέση με τη γήινη εξέλιξη». Σύμφωνα με άλλες έρευνες, οι «μούμιες» που βρέθηκαν το 2017 στη Νάσκα του Περού είναι μάλλον τεχνούργημα κάποιου που είναι αποτέλεσμα της… γήινης εξέλιξης.

Τη σκυτάλη πήρε ο διοικητής της NASA και πρώην αστροναύτης Μπιλ Νέλσον, ο οποίος υποστήριξε: «Εάν μας ρωτάτε αν στην απεραντοσύνη του σύμπαντος υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής, τότε η απάντηση είναι ναι». Στη συνέχεια της ομιλίας του υποστήριξε βέβαια ότι «είναι δύσκολο να εξαχθούν επιστημονικά συμπεράσματα σχετικά με τη φύση των UAP (σ.σ.: Unidentified Anomalous Phenomena – Αγνωστων Στοιχείων Ανώμαλα Φαινόμενα)», όμως η NASA θα διορίσει ειδικό διευθυντή και θα δώσει χρήματα για τη μελέτη τους.

Οι θεωρίες περί εξωγήινης ζωής και UAP είναι χρήσιμες σε μια περίοδο που οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο εμφανίζονται αδύναμες να διαχειριστούν από απλά προβλήματα της καθημερινότητας μέχρι ζητήματα γεωπολιτικής και κλίματος.

Τα εξωγήινα «ευρήματα» πέρα από το να αποπροσανατολίζουν, μυθοποιούν τις εξουσίες και τη γραφειοκρατία που διαχειρίζονται… τόσο σημαντικές υποθέσεις μακριά από τα μάτια του κοινού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter