Οι επιλογές της Nova για την εβδομάδα που έρχεται

Οι επιλογές της Nova για την εβδομάδα που έρχεται

Οι επιλογές μας είναι οι εξής:

 

  • Κυριακή  15 Μαΐου Novacinema1 στις 22:00

«1917» Πρεμιέρα 

Απρίλιος 1917. Δύο Βρετανοί στρατιώτες αναλαμβάνουν να διαπεράσουν τις γραμμές του εχθρού ώστε να παραδώσουν ένα μήνυμα, που θα σώσει τη ζωή εκατοντάδων στρατιωτών. Η ταινία κέρδισε τρία Όσκαρ. (Πολεμικό Δράμα, Κόλιν Φερθ, Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν)

  • Δευτέρα 16 Μαΐου Novacinema2 στις 22:00

«UNFORGETTABLE»

Αδυνατώντας να διαχειριστεί το διαζύγιό της και το γεγονός ότι η ζωή της όπως την ήξερε έχει τελειώσει, η Τέσα θα μετατρέψει τη ζωή της νέας αγαπημένης του πρώην συζύγου της σε κόλαση… (Θρίλερ, Κάθριν Χέιγκλ, Ροζάριο Ντόσον) 

  • Τρίτη 17 Μαΐου Novasports Prime στις 20:00

«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off 10η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ)

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στην Τούμπα τους πράσινους στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

  • Τετάρτη 18 Μαΐου Novacinema2 στις 22:00

«BIRTH»

Μια νεαρή γυναίκα, χήρα εδώ και δέκα χρόνια, βλέπει τη ζωή της να αναστατώνεται όταν ένας δεκάχρονος κάνει την εμφάνισή του, ισχυριζόμενος ότι είναι η μετενσάρκωση του νεκρού συζύγου της… (Ταινία Μυστηρίου,Νικόλ Κίντμαν, Ντάνι Χιούστον)

  • Πέμπτη 19 Μαΐου Novasports Prime στις 19:00

«EuroLeague Final Four Βελιγράδι 2022 Ημιτελικός Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές» (Ζ)

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για την 11η συμμετοχή τους  σε Final Four! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του είναι στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές που θέλει να κάνει το back to back. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο την πρόκριση στον Τελικό της EuroLeague (21/5 20:00, Novasports Prime) για να διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του απέναντι στη νικήτρια του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (19/5, 22:00 Novasports Prime).

  • Παρασκευή 20 Μαΐου Viasat History στις 22:00

«Μπάια – Η Ατλαντίδα της Ρώμης» (Πρεμιέρα)

Η Μπάια, η οποία έχει έκταση τριπλάσια από την Πομπηία, και βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τη Νάπολη στην ηφαιστειογενή περιοχή των Φλεγραίων Πεδίων, είναι ο μεγαλύτερος υποθαλάσσιος αρχαιολογικός χώρος στον κόσμο. Μια διεπιστημονική ομάδα τεχνικών και άλλων επιστημόνων εργάζεται με σκοπό να προστατέψει τα βυθισμένα ερείπια, ενώ αρχιτέκτονες και αρχαιολόγοι χαρτογραφούν και ερευνούν την περιοχή που δεν έχει ακόμα αποκαλύψει όλα της τα μυστικά και τα θαύματα που παραμένουν θαμμένα στον βυθό.

  • Σάββατο 21 Μαΐου Novasports Prime στις 20:00

«EuroLeague Final Four Βελιγράδι 2022 Τελικός» (Ζ)

Έφτασε η στιγμή της διεκδίκησης του βαρύτιμου τροπαίου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ! Ποια ομάδα θα καθίσει στον πολυπόθητο «θρόνο»;

  • Κυριακή 15 Μαΐου Novasports1 στις 19:30

«Ισπανικό πρωτάθλημα Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη»

Οι «ροχιμπλάνκος» φιλοξενούν τους Σεβιγιάνους για την 37η και προτελευταία αγωνιστική τους πρωταθλήματος. Όλες οι αναμετρήσεις της αγωνιστικής διεξάγονται την ίδια ώρα και μεταδίδονται Λεπτό προς Λεπτό στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» (Novasports Prime).

  • Δευτέρα 16 Μαΐου Disney Channel στις 15:15

«Το Ασταμάτητο Κίτρινο Γέτι» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

Μια νέα σειρά κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στο Disney Channel. Στη νέα αυτή σειρά, o Όζμο και ο πατέρας του μετακομίζουν στο σπίτι των μακρινών ξαδέλφων τους στην αλλόκοτη πόλη Γουίντερτον. Ενώ ο Όζμο εξερευνά τον νέο, παράξενο τόπο με την ξαδέλφη του, τη Ρίτα, δημιουργούν μια απρόσμενη φιλία με ένα κίτρινο γέτι που ονομάζεται Γκούσταβ. Μαζί, προσπαθούν να κρατήσουν τον Γκούσταβ μακριά από τον αντιπαθή θείο της μητέρας του Όζμο.

  • Τρίτη  17 Μαΐου Novacinema1 στις 22:00

«A MOUTHFUL OF AIR» Πρεμιέρα 

Η Τζούλι είναι μία συγγραφέας που μέσα από τα βιβλία της βοηθά τα παιδιά να ξεκλειδώσουν τους φόβους τους. Οι δικοί φόβοι, όμως, έρχονται στο προσκήνιο με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της… (Κοινωνική Ταινία, Αμάντα Σάιφρεντ, Πολ Τζιαμάτι)

  • Σάββατο 21 Μαΐου Novacinema1 στις 22:00

«DIE IN A GUNFIGHT» Πρεμιέρα 

Δύο πλούσιες και αντίπαλες οικογένειες της Νέας Υόρκης αναζωπυρώνουν την μακρόχρονη βεντέτα τους, όταν τα δύο παιδιά τους ερωτεύονται και, σε πείσμα όλων, είναι αποφασισμένα να μείνουν μαζί. (Κωμωδία Δράσης , Μπίλι Κρούντουπ, Τράβις Φίμελ) 

  • Σάββατο 21 Μαΐου Novasports1 στις 21:00

«Γερμανικό Κύπελλο Τελικός Φράιμπουργκ-Λειψία» (Ζ)

Φράιμπουργκ και Λειψία έρχονται αντιμέτωπες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου με στόχο να κατακτήσουν το Κύπελλο Γερμανίας για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

  • Κυριακή 22 Μαΐου Novacinema1 στις 22:00

«VOX LUX»Πρεμιέρα

Το 1999, μία έφηβη μετατρέπεται σε αστέρι της ποπ μέσα από μία τραγωδία. Χρόνια μετά, ύστερα από ένα σκάνδαλο που έχει εκτροχιάσει την καριέρα της, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της… (Δραματική Ταινία. Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λo) 2018, 110’

  • Δευτέρα 23 Μαΐου FOX Life στις 20:10

«The King of Queens 6» (Νέο επεισόδιο)

Σε αυτόν τον εξωφρενικό και αξέχαστο 6ο κύκλο, ο διανομέας πακέτων Νταγκ Χέφερναν συνεχίζει να περνά διασκεδαστικές, οικογενειακές στιγμές με την υπέροχη γυναίκα του Κάρι, ενώ δίνει μάχες με τον μεγαλοπρεπή μπελά του υπογείου, τον πεθερό του Άρθουρ.

  • Τρίτη  24 Μαΐου Novacinema1 στις 22:00

«THE GOD COMMITTEE »Πρεμιέρα 

Τρεις γιατροί καλούνται να αποφασίσουν σε μία ώρα ποιος ασθενής αξίζει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Μερικά χρόνια αργότερα, έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της απόφασης. (Κοινωνική Ταινία, Τζούλια Στάιλς, Κέλσι Γκράμερ)

15 – 24 May ’22 (1)

15 – 24 May ’22 (1)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter