Οι επιλογές της Nova για 10-19 Ιουλίου

Οι επιλογές της Nova για 10-19 Ιουλίου

Οι επιλογές μας είναι οι εξής:

  • Κυριακή 10 Ιουλίου Novacinema1 στις 22:00

«PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY» Πρεμιέρα

Ο σκανταλιάρης Πίτερ Ράμπιτ αναζητά λίγη περιπέτεια και φεύγει από τον όμορφο κήπο του, αναγκάζοντας την οικογένειά του να ρισκάρει τα πάντα για να τον φέρει πίσω ασφαλή. (Παιδική Ταινία Κιν. Σχεδίων, Φωνές: Πέτρος Δαμουλής, Μαριάνθη Σοντάκη)

  • Δευτέρα 11 Ιουλίου Discovery στις 22:00

«Γυμνοί και Φοβισμένοι 7» (Νέο επεισόδιο)

Οι συμμετέχοντες στη σειρά Γυμνοί και Φοβισμένοι βρίσκονται απομονωμένοι στην ερημιά, χωρίς τρόφιμα, χωρίς ρούχα και χωρίς καταφύγιο. Για να επιβιώσουν θα πρέπει να δαμάσουν το αφιλόξενο περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, να δημιουργήσουν τη δική τους κοινωνία και τους κανόνες της και… να μην το βάλουν στα πόδια!

  • Τρίτη 12 Ιουλίου Novacinema1 στις 22:00

«BLACK BOX» Πρεμιέρα

Ένας ταλαντούχος αναλυτής καλείται να βρει την αιτία της συντριβής ενός καινούργιου αεροσκάφους. Όταν, όμως, οι αρχές κλείνουν γρήγορα την υπόθεση, εκείνος είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια. (Θρίλερ Μυστηρίου, Αντρέ Ντισολιέ, Λου ντε Λαζ)

  • Τετάρτη 13 Ιουλίου Novasports Prime στις 03:05 (ξημερώματα Πέμπτης)

«Αμερικανικό πρωτ. ποδοσφαίρου MLS Inter Miami CF-Philadelphia Union» (Ζ)

Η Inter Miami υποδέχεται τη Philadelphia Union στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

  • Πέμπτη 14 Ιουλίου  Novasports Start στις 12:00

«Τουρνουά γκολφ The Open Championship 1η Ημέρα» (Ζ)

Το συχνά αποκαλούμενο και British Open είναι ένα από τα διασημότερα τουρνουά γκολφ και πραγματοποιείται από το 1860 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φέτος θα διεξαχθεί στο St Andrews της Σκωτίας.

  • Παρασκευή 15  Ιουλίου Novasports3 στις 21:30

«Β’ Κατηγορία γερμανικού πρωταθλήματος 1η αγωνιστική» (Ζ)

Ανοίγει η αυλαία της Β’ Κατηγορίας γερμανικού πρωταθλήματος και οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να μπουν με το «δεξί» στη νέα σεζόν.

  • Σάββατο 16 Ιουλίου Novacinema1 στις 22:00

«THE DIVISION» Πρεμιέρα 

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο του 1997, κάθε μήνα γίνονται έντεκα απαγωγές. Οι αρχές καλούν αμφιλεγόμενους πράκτορες για να τους βοηθήσουν να σώσουν την πόλη, όμως η υπόθεση παίρνει άσχημη τροπή. (Αστυνομική Ταινία Δράσης, Ερόμ Κορντέιρο, Θέλμο Φερνάντες)

  • Κυριακή 10 Ιουλίου Novasports Prime στις 16:00

«Τουρνουά τένις Wimbledon Τελικός Μονού Ανδρών» (Ζ)

Οι φιναλίστ αναμένεται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρόπαιο στο παλαιότερο και δημοφιλέστερο τουρνουά τένις στον κόσμο!

  • Τρίτη 12 Ιουλίου National Geographic στις 21:50

«Κυνηγώντας τη Βόμβα του Χίτλερ» (Αφιέρωμα)

Από το 2013, ο Αμερικανός καθηγητής φυσικής Τίμοθι Κεθ έχει στην κατοχή του έναν κύβο ουρανίου προερχόμενο από τη ναζιστική Γερμανία. Ύστερα από σχεδόν δέκα χρόνια έρευνας και σε συνεργασία με μια διεθνή ομάδα ειδικών, ο Κεθ φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Χίτλερ.

  • Τετάρτη 13 Ιουλίου Novacinema1 στις 22:00

«TITANE» Πρεμιέρα 

Ένα κορίτσι τραυματίζεται σοβαρά σε ένα ατύχημα. Χρόνια αργότερα, ύστερα από μία σειρά ανεξήγητων εγκλημάτων, ένας πατέρας βρίσκει τον γιο του, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για δέκα χρόνια. (SciFi – Horror, Βενσάν Λαντόν, Αγκάτ Ρουσέλ)

  • Πέμπτη 14 Ιουλίου Novacinema1 στις 22:00

« THE COMMANDO » Πρεμιέρα 

Ένας πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών επιστρέφει στο σπίτι ύστερα από μια επιχείρηση με κακή έκβαση και καλείται να προστατέψει την οικογένειά του από έναν εγκληματία που ψάχνει κάτι που του ανήκει. (Θρίλερ, Μίκι Ρουρκ, Μπρένταν Φερ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter