Οι «αθώες» τροφές κάνουν τη… ζημιά το Πάσχα

Οι «αθώες» τροφές κάνουν τη… ζημιά το Πάσχα

Οι ημέρες του Πάσχα ακόμα και με τα σημερινά πρωτοφανή δεδομένα, είναι ένα υπερφαγικό διατροφικό γεγονός.

Μη ξεχνάμε ότι την Κυριακή του Πάσχα μετά το γεύμα, καθώς και τη Δευτέρα, παρουσιάζεται 30% αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία της χώρας για διάφορους λόγους!

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το θερμιδικό περιεχόμενο των κυριότερων πιάτων και γλυκών που καταναλώνουμε στις γιορτές του Πάσχα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr

Documento Newsletter