Οι «αλήθειες» του Κυριάκου

Οι «αλήθειες» του Κυριάκου

Με fake υποσχέσεις κέρδισε την εξουσία τον Ιούλιο του 2019 η Νέα Δημοκρατία, με fake αλήθειες προσπαθεί να πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι λάθος συμβαίνει στη χώρα φταίει ο… Χατζηπετρής.

Στην πανδημία του κορονοϊού φταίνε οι ανεύθυνοι πολίτες που δεν φοράνε μάσκα και δεν προσέχουν. Και βέβαια δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση Μητσοτάκη που άνοιξε τα σύνορα, αύξησε στο 85% την πληρότητα στα πλοία και 100% στα αεροπλάνα ενώ της τελείωσαν τα αντιδραστήρια για τα τεστ. Όταν αυξήθηκαν τα κρούσματα έριξε την ευθύνη στους νέους, όταν είδε όμως τις δημοσκοπήσεις άλλαξε και επιρρίπτει την ευθύνη στην ανευθυνότητα.

Στην οικονομία για την πρωτοφανή ύφεση μεταπολεμικά, την ευθύνη έχει η πανδημία του κορονοϊού. Το ότι είχε φέρει τη χώρα σε ύφεση έξη μόλις μήνες αφού ανέβηκε στην εξουσία δεν είναι άξιο συζήτησης. Για τα χειρότερα που έρχονται καθώς αναμένεται η χώρα να έχει τον χειρότερο μεταπολεμικά χειμώνα, μόλις χθες ο κύριος Πέτσας άρχισε να ψελλίζει κάτι και να ρίχνει την ευθύνη βεβαίως στον κορονοϊό. Το ότι δεν πάρθηκαν τα αναγκαία μέτρα για στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ξέρει κάτι.

Σχετικά με τις βόλτες που κόβει το Oruc Reis εδώ και εβδομάδες ερευνώντας την ελληνική ΑΟΖ συνοδεία τουρκικών πολεμικών σκαφών ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι «άξιοι» σύμβουλοί του αράδιασαν κάθε λογής δικαιολογίες γιατί δεν το ενοχλούν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Οσπου πάλι χθες ήρθε ο μακεδονομάχος Βορίδης και ενώ το τουρκικό ερευνητικό ετοιμάζεται να κάνει έρευνες έξη μόνο μίλια από τη Ρόδο και το Καστελόριζο, στα όρια των ελληνικών χωρικών υδάτων και βαθειά μέσα στην ελληνική ΑΟΖ, μας είπε ότι τίποτα δεν καταπατείται από την Τουρκία. Ας πάμε λοιπόν σε διαπραγματεύσεις με ανοιχτά όλα τα θέματα.

Στο άνοιγμα των σχολείων οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναπτύσσουν ο καθένας τη δική του θεωρία. Με τις μάσκες τα έμπλεξαν άσχημα. Η υπουργός Παιδείας υποστήριζε ότι οι μάσκες είναι θέμα της οικογένειας, ο υπουργός Εσωτερικών ότι δίνει χρήματα στους Δήμους για να τις μοιράσει δωρεάν. Στο ζήτημα για το πόσα παιδιά πρέπει να είναι μέσα στην τάξη, λοιμωξιολόγοι και Κεραμέως υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζονται να διασπαστούν οι τάξει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες στη Βουλή δήλωσε ότι καλό θα ήταν να έχουμε περισσότερες τάξεις αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Τελικά ποιος έχει δίκιο;

Σε όλα τα θέματα η κυβέρνηση ρίχνει τις ευθύνες σε κάποιον άλλον υποστηρίζοντας ότι μόνο σωστές είναι οι δικές της «αλήθειες».

Το πόσο αλήθειες είναι, γίνεται φανερό κάθε ημέρα!! 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter