Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Εκείνος είναι που εξευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Εκείνος είναι που εξευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο εμφύλιος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

«Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος τρέφεται με το να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς» τονίζουν πηγές των «87» του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο βίντεο Κασσελάκη, μέσω του οποίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους κατηγορεί πως έχουν ένα οργανωμένο σχέδιο για «καθημερινό εξευτελισμό» του κόμματος.

«Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό. Μπορεί να συνεχίσει να μαλώνει μόνος του. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος» τονίζουν μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης για τους «87»: «Υπάρχει σχέδιο για εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Υπενθυμίζεται πως Στέφανος Κασσελάκης είχε κατηγορήσει τα μέλη των «87» (μεταξύ αυτών τους και τους 8 της Πολιτικής Γραμματείας, δηλαδή τους Γεροβασίλη, Φλαμπουράρη, Ζαχαριάδη, Νοτοπούλου, Θεοχαρόπουλο, Καρκούλια, Συμεωνίδου και Ραγκούση) πως μιλούν για εκείνον όπως θα μιλούσε η ΝΔ, πως δεν «έβαλαν το χέρι στην τσέπη» για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και πως δεν βρέθηκαν δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους στην πρόσφατη πυρκαγιά.

Διαβάστε επίσης:

Την αποπομπή Άδωνη ζητά ο Κασσελάκης: «Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μοιράζονται την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης»

Δεν στήνει κάλπες ο Κασσελάκης: «Δεν θα ταλαιπωρήσω το κόμμα»

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Θέμα ηγεσίας έβαλε ο Πολάκης

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένονται δύσκολες αποφάσεις για Αυγή και Κόκκινο – Τι λένε οι εργαζόμενοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter