Οι 6ευρες στα ΑΒ πέφτουν βροχή το τελευταίο τετραήμερο του Σεπτεμβρίου!

Οι 6ευρες στα ΑΒ πέφτουν βροχή το τελευταίο τετραήμερο του Σεπτεμβρίου!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει τις επιταγές έκπτωσης των προσφορών το τελευταίο 4ήμερο του μήνα! Από την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου στα ΑΒ ‘Βρέχει 6ευρες’, οι 6ευρες επιταγές έκπτωσης διπλασιάζονται σε όλα τα προϊόντα κατάψυξης και όλα τα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, με αγορές των 20€ και άνω!

Σημειώνεται ότι ο διπλασιασμός ισχύει για όλες τις προσφορές supermarket που δίνουν πόντους και όχι μόνο για τα απορρυπαντικά και τα προϊόντα κατάψυξης. Η προωθητική ενέργεια έχει ισχύ έως 5 συναλλαγές, είτε πραγματοποιηθούν σε μία είτε σε περισσότερες αγορές. Η προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματα αλλά και online (e-commerce).

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν 6ευρες επιταγές έκπτωσης με την ΑΒ Plus κάρτα τους κάθε εβδομάδα, επιπλέον των μεγάλων προσφορών σε προϊόντα και κατηγορίες για κάθε καλάθι. Παράλληλα, παρέχοντας μοναδικά οφέλη και προνόμια μέσω της κάρτας AB Plus, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει την ευκαιρία στους κατόχους της να κερδίζουν πόντους με τις αγορές τους και επιπλέον πόντους από προσφορές, κουπόνια κ.ά., ενώ μπορούν να εξαργυρώνουν πόντους σε επιταγές έκπτωσης και δωρεάν προϊόντα.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter