ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1: Πρώτο «διπλό» για τους πράσινους, οι οποίοι αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1: Πρώτο «διπλό» για τους πράσινους, οι οποίοι αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάστηκε από το ψυχολογικό βάρος λόγω της τραγικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ και κατέκτησε σημαντική νίκη στο Ηράκλειο επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού βγήκαν για προθέρμανση φορώντας φανέλες με τον αριθμό 32 στην πλάτη που ήταν ο αριθμός του Μπάλντοκ. Στην έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

 Το αφιέρωσαν στον Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα άνοιξε το σκορ. Στο 6’ o Τετέ βρήκε χώρο, έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Χριστογεώργου (0-1). Ολοι οι πράσινοι αφιέρωσαν το γκολ στον Μπάλντοκ, το οποίο τους έδωσε τελικά και τους βαθμούς της νίκης. Αυτή είναι και η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Αλόνσο που έφτασε τους 12 βαθμούς.

Στο 9′ σέντραρε ο Γκονζάλες από δεξιά, ο Ντραγκόφσκι έδιωξε προ του Νους, ο Χατζηθεοδωρίδης κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε άουτ.

Στο 18΄οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία. Ο Ντραγκόφσκι προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα, ο Γιουνγκ τον πίεσε, κέρδισε την μπάλα αλλά ο Πολωνός έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 21’ ο Τετέ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στην επόμενη φάση στο 23′ ο Βραζιλιάνος επιθετικός με άψογη μπαλιά έβγαλε τον Μπακασέτα σε ευνοϊκή θέση, όμως ο Λαμπρόπουλος έβαλε την κόντρα και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 33’ ο Φούντας σούταρε, αλλά ο Γεντβάι παρενεβλήθη και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 35’ ο Μπακασέτας δοκίμασε και πάλι το πόδι του, ήταν όμως άστοχος.

Στο 41’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Γιουνγκ πήρε την μπάλα στα αριστερά, συνέκλινε, έκανε το σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γκονζάλες σέντραρε, ο Σενγκέλια έκανε το τακουνάκι, αλλά ο Ντραγκόφσκι μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 55’ ο Σενγκέλια σούταρε, ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Καραχάλιος έπιασε δυνατό σουτ, ο Ντραγκόφσκι έβγαλε με δυσκολία και στη συνέχεια της φάσης ο Νους δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 61’ οι πράσινοι απείλησαν και πάλι. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε κόρνερ, ο Αράο πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Θ. Τζήλος (Λάρισας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νους, Γκονζάλες, Σενγκέλια, Γερεμέγεφ, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης (78’ Αμπάντα), Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (68’ Μπάκιτς), Καραχάλιος (90’ Αποστολάκης), Φούντας (68’ Ριέρα), Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ (78’ Σαλτσέδο).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (78’ Μαξίμοβιτς), Τσέριν, Τετέ (89’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (78’ Ουνάι), Τζούριτσιτς (60’ Πελίστρι), Γερεμέγεφ (78’ Νίκας).

Διαβάστε επίσης 

Μαγική εικόνα για επενδύσεις, κατανάλωση και εξαγωγές – Fake news και επιλεκτική παρουσίαση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Διέρρευσαν τα σχέδια του Ισραήλ σχετικά με τις προετοιμασίες για την επίθεση στο Ιράν

Γιαχία Σινουάρ: Πώς μια τυχαία συνάντηση έφερε τον επικεφαλής της Χαμάς στο διάβα του IDF μετά από ανθρωποκυνηγητό ενός έτους

Ισραήλ: Επίθεση στο σπίτι του Νετανιάχου – Ορατές οι ζημιές στην κατοικία του (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter