ΟΑΚΑ: Ο Κ. Καραμανλής «δίνει» τον Λ. Αυγενάκη για τη σαπίλα

ΟΑΚΑ: Ο Κ. Καραμανλής «δίνει» τον Λ. Αυγενάκη για τη σαπίλα
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε εκδήλωση για το «ΟΑΚΑ 2.0» τον Ιούλιο 2021 / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

«Η μοναδική συμμετοχή του υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες. Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ» αναφέρει ο Κώστας Καραμανλής, απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ετσι ο πρώην υπουργός της ΝΔ για να καλυφθεί ο ίδιος για την άθλια κατάσταση του ΟΑΚΑ «δίνει» τον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας ότι ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού είχε την ευθύνη.

Πρόκειται για την έκθεση με ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2020 που έλεγε ότι στο ΟΑΚΑ «εντοπίστηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και ιδιαίτερης διαχείρισης». Πού κατέληξε αυτή η έκθεση αφορά συνολικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν είναι δυνατόν να πετάει κάθε υπουργός το μπαλάκι στον άλλον και αυτό να θεωρείται αποδεκτό.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης για σαπισμένο ΟΑΚΑ: «Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός; Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα»

Στέγαστρο «ΟΑΚΑ 2.0»: Από το 2020 γνώριζε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά, έκαναν… φιέστες (Video)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter