Ο Χρυσοχοΐδης και ο… ένας αστυνομικός μπουμπούκι!

Ο Χρυσοχοΐδης και ο… ένας αστυνομικός μπουμπούκι!

Αυτός ο ένας αστυνομικός που παραδέχτηκε ο Χρυσοχοΐδης ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του πρέπει να έχει ιδιαίτερες… ικανότητες.

Ηταν στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και κατέστρεφε την ανθοδέσμη που άφησε μια κυρία, «παίζοντας» κοτζάμ (ακροδεξιός) μαντράχαλος με τον διπλανό φρουρό.

Αλλά ήταν και σε αρκετά σημεία της Πατησίων, των Εξαρχείων και της Κυψέλης, όπου συνέλαβε πολλούς νεαρούς που περπατούσαν μόνοι ή με έναν φίλο ή με φίλη τους και τους τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί με την κατηγορία της παράνομης συγκέντρωσης. Βρέθηκε επίσης σε διάφορα άλλα σημεία της πόλης, όπως λ.χ. στην Πανεπιστημίου ή την Ομόνοια, και έγραψε άλλους επειδή όπως ισχυρίστηκε δεν φορούσαν μάσκα, αν και η αλήθεια ήταν ότι απλώς αμφισβήτησαν το δικαίωμά του να ελέγχει όπως θέλει όποιον θέλει.

Αυτός ο ένας προφανώς, μιας και ο αρμόδιος υπουργός οφείλει να λέει αλήθεια, πέταξε και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης στο εσωτερικό πολυκατοικίας επειδή έτσι «αποφάσισε» να κάνει!

Αυτός επίσης –και κάποιοι… φίλοι του που επηρεάζει– καβαλάνε τα μηχανάκια της υπηρεσίας και κινούνται αντίθετα στους μονόδρομους ή κάνουν βόλτες στα πεζοδρόμια και όποιον πάρει ο Χάρος. Και, όπως φαίνεται, αυτός ο ένας πήρε την απόφαση και έχωσε στις κλούβες πολλούς μαζί και μετά τους στρίμωξε στη ΓΑΔΑ και στο Μεταγωγών ώστε ο κορονοϊός να κάνει πάρτι. Αυτός ο ένας –και μόνο αυτός, γιατί δεν γίνεται κοτζάμ υπουργός να ψεύδεται κάθε φορά που μιλάει– είναι που στραβοκοιτάζει όποιον δεν του γεμίζει το μάτι, που «ελέγχει» προπηλακίζοντας και που βρίζει μεγαλόφωνα σε ώρα υπηρεσίας πολίτες και πολιτικούς που έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν.

Και αυτός ο ένας προφανώς κρύβει και τον χρυσαυγίτη Παππά και δεν μπορεί να τον βρει ο υπουργός που έχει λιώσει τόσες μέρες άγρυπνος να τον ψάχνει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter