Ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί την Επιτροπή Δεοντολογίας να ελέγξει τον Κασσελάκη!

Ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί την Επιτροπή Δεοντολογίας να ελέγξει τον Κασσελάκη!

Επιστολή, η οποία του είχε ζητηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, έστειλε ο Χρήστος Σπίρτζης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει την Τρίτη.

Αφορμή της συνεδρίασης είναι η επιστολή 70 μελών του ΣΥΡΙΖΑ από όλη τη χώρα, όπου ζητούν τη διαγραφή του, υποστηρίζοντας ότι υπονομεύει τον Στέφανο Κασσελάκη και το ίδιο το κόμμα.

Διαβάστε σχετικά: 70 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τη διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη: «Αμφισβητεί διαρκώς τον Κασσελάκη» – Όλα τα ονόματα

Ο πρώην υπουργός στην επιστολή του, ζητά από την Επιτροπή Δεοντολογίας να ασχοληθεί με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ! Υπενθυμίζει τις δηλώσεις Κασσελάκη πως το ΝΑΤΟ είναι μια «ιερή αμυντική συμμαχία», την ιστορία με τα μαύρα ταμεία, αλλά και τη δήλωση πως υπάρχει σχέδιο να ρευστοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ «σε μία νεφελώδη “Κεντροαριστερά” με “σωτήρα” επιλεγμένο από τη Διαπλοκή».

Επίσης, ο Χρήστος Σπίρτζης ζητά να μάθει πότε έφτασε η επιστολή των 70 στην Επιτροπή Δεοντολογίας, καθώς, όπως σημειώνει, αν κατατέθηκε μετά τη διαρροή της στα ΜΜΕ είναι άκυρη.

Επίσης, εκφράζει την απορία του για το πώς συνυπέγραψαν την επιστολή 70 μέλη από όλη την Ελλάδα, αφήνοντας υπόνοιες για φραξιονιστικές πρακτικές εναντίον του.

Ο πρώην υπουργός ζητά απαντήσεις πριν από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου όπου είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής, καθώς όπως αναφέρει τότε «γιορτάζουμε την ίδρυση μιας νικηφόρας προοδευτικής παράταξης…»

«Θέτουν τον εαυτό τους εκτός κόμματος»

«Δεν πρόκειται για πολιτική άποψη το να καλείς στην τηλεόραση τον Πρόεδρο του κόμματος να παραιτηθεί, ενάντια στη βούληση των οργάνων και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ, φωτογραφίζοντας τον Χρήστο Σπίρτζη.

«Μπορεί η Επιτροπή Δεοντολογίας να ακολουθεί τη διαδικασία της, αλλά είναι προφανές ότι στελέχη που εκφράζονται έτσι επιλέγουν συνειδητά να θέσουν τον εαυτό τους εκτός κόμματος. Ας αφήσουν τους υπόλοιπους να πάμε μπροστά» συμπλήρωσε.

Αν η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφασίσει διαγραφή ή αναστολή μέλους, θα πρέπει αυτό να εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή.

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Κασσελάκη σε Μπακογιάννη: «Εμπαίζουν τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές»

Γάμος Κασσελάκη – Μάκμπεθ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αντάλλαξαν όρκους αγάπης στα Χανιά (Video – Photos)

Εισήγηση βόμβα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη Novartis – Αθέμιτες πρακτικές για αποκλεισμό ανταγωνιστών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter