Ο Βόλος «καθάρισε» (2-0) τον Ιωνικό

Ο Βόλος σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του ουραγού Ιωνικού. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Ογκιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος πέτυχε δεύτερο γκολ σε ισάριθμους αγώνες στην Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και σκόραραν στο 15’. Ο Λούνα πέρασε πάσα στον Μεθκίδα, αυτός τροφοδότησε τον Οζέγκοβιτς που με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Ο Ιωνικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 21’. Το δυνατό σουτ του Μίλο βρήκε το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν. Στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Μύγας, όμως το γκολ δεν μέτρησε επειδή ο έμπειρος αμυντικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το ματς στην ουσία «τελείωσε» στο 54’ με το δεύτερο γκολ του Βόλου. Ο Λούνα έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με «ξερό» διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Χουτεσιώτη (2-0).

Στις καθυστερήσεις ο Μασάς έκανε παράλληλο γύρισμα, με τον Σιέλη να «καθαρίζει» τη φάση.

Ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εσκοβάλ, Λούνα, Μάντζη, Αντούνες, Μεντόσα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Μεθκίδα (65’ Βίκτορ Φερνάντεζ), Ντέλετιτς (80’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90’ Κούτσιας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μύγας (81’ Οφόσου), Βαλεριάνος (73’ Μασάς), Κάνιας, Μίλο (49’ Ιωαννίδης), Μεντόσα, Φαντιγκά (73’ Ελευθεριάδης), Μάντζης.