Ο Τζέιμς Φράνκο δηλώνει ένοχος για τα σεξουαλικά σκάνδαλα

Ο Τζέιμς Φράνκο δηλώνει ένοχος για τα σεξουαλικά σκάνδαλα

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι υπαίτιος για τις εις βάρος του κατηγορίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων από πρώην μαθήτριες του.

Ήταν ένα από τα σίριαλ των τελευταίων ετών που είχαν αφετηρία το 2018 και πολλά επεισόδια, με τη σκιά του κινήματος Metoo να πέφτει βαριά στην περίπτωση του Τζέιμς Φράνκο, ώστε ακόμη κι ο κολλητός του Σεθ Ρόγκεν αναγκάστηκε πριν από ενάμιση χρόνο να βγει και να μιλήσει δημοσίως «αδειάζοντας» τον πρώην φίλο του.

Ο Τζέιμς Φράνκο που ήταν υποψήφιος για το όσκαρ Α αντρικού ρόλου το 2010 με το «127 hours» παραδέχτηκε ότι σχεδόν όλες οι κατηγορίες  σε βάρος του από μαθήτριες της σχολής υποκριτικής που διατηρούσε (και πλέον έχει κλείσει) έχουν ρεαλιστική βάση.

Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν σε διακανονισμό, αλλά μόλις πρόσφατα δημοσιοποιήθηκαν τα ποσά που αγγίζουν συνολικά τα 2,2 εκατομμύρια δολάρια. Ο Φράνκο μόλις τώρα έσπασε τη σιωπή του γύρω από την υπόθεση λέγοντας λακωνικά ότι στη διαδικασία της διδασκαλίας του έκανε το λάθος να κοιμηθεί με κάποιες μαθήτριες του, ενώ δικαίωσε την απόφαση του πρώην κολλητού του Σεθ Ρόγκεν να σπάσει τη σιωπή του, με τη φράση «ήταν ο κολλητός μου κι έπρεπε να απαντήσει για μένα καθώς εγώ ήμουν σιωπηλός τόσο καιρό».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter