Ο Τραμπ φόρεσε ποδιά και σέρβιρε πατάτες στα McDonald’s – Η μπηχτή για την Χάρις (Video)

Ο Τραμπ φόρεσε ποδιά και σέρβιρε πατάτες στα McDonald’s – Η μπηχτή για την Χάρις (Video)
Ο Ντόναλντ Τραμπ «δούλεψε» στα McDonald's (Doug Mills/The New York Times via AP, Pool)

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των αμερικανικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. Προσπαθώντας να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους, ο μεγιστάνας επιδίδεται σε διάφορων ειδών επικοινωνιακά σόου. Αυτή τη φορά, έβαλε τη στολή υπαλλήλου εστιατορίου McDonald’s και άρχισε να σερβίρει πατάτες και μπέργκερ.

Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ανέλαβε για λίγο τα καθήκοντα εργαζομένου στα McDonald’s στην Κομητεία Μπακς της Πενσυλβάνια. Ένας υπάλληλος έδειξε στον Τραμπ πώς να ρίχνει τις πατάτες στο λάδι, να τις αλατίζει και να τις τοποθετεί στις συσκευασίες χρησιμοποιώντας τρυπητή κουτάλα.

Σύμφωνα με το AP, ο Ρεπουμπλικανός, γνωστός οπαδός του fast food αλλά και μικροβιοφοβικός, εξέφρασε την έκπληξή του που δεν χρειάστηκε να αγγίξει τις πατάτες με τα χέρια του. «Μου αρέσει αυτή η δουλειά», δήλωσε ο ίδιος.

Η μπηχτή για την Χάρις

«Ψάχνω για δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στον ιδιοκτήτη του McDonald’s στο Feasterville-Trevose την Κυριακή 20/10. «Και πάντα ήθελα να δουλέψω στα McDonald’s, αλλά ποτέ δεν το έκανα. Έχω απέναντί μου κάποιον που είπε ότι το έκανε, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια εντελώς ψεύτικη ιστορία».

Με τον τρόπο αυτό αναφέρθηκε εμμέσως στην αντίπαλό του και υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις. Ο Τραμπ αμφισβητεί εδώ και καιρό την ιστορία της Χάρις ότι δούλευε στα McDonald’s στο τηγάνισμα αλλά και στο ταμείο. Όπως αναφέρει το CNN, η επίσκεψή του στο εστιατόριο αποτελεί μία τελευταία προσπάθεια να σπείρει αμφιβολίες σχετικά με το βιογραφικό της αντιπάλου του.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν είσαι βασιλιάς μου»: Ποια είναι η Αυστραλή γερουσιαστής που «επιτέθηκε» στον Κάρολο (Photo-Video)

Ζελένσκι: «Συζήτησα με τον Λόιντ Όστιν τα πλήγματα εντός της Ρωσίας»

Γάζα: Θηριωδίες από τον ισραηλινό στρατό καταγράφουν μαρτυρίες από την Τζαμπάλια

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter