Ό,τι θέλει κάνει, όπου θέλει πάει…

Ό,τι θέλει κάνει, όπου θέλει πάει…

Όταν έχεις πάρει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για parents weekend στη Βοστώνη, όταν έχεις σηκώσει στρατιωτικό ελικόπτερο για να σε πάει να δεις θεατρική παράσταση του Λιγνάδη στην Επίδαυρο, όταν έχεις μετατρέψει σε «ταξί» σκάφος του λιμενικού για να σε πάει στο Δεσποτικό της Αντίπαρου να παραθέσεις δείπνο σε αρχαιολογικό χώρο σε γνωστούς επιχειρηματίες, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις το κρατικό αεροπλάνο για να κάνεις προεκλογική περιοδεία. Απλά είναι τα πράγματα.

*** Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη χώρα που πίστευε ότι ο Μητσοτάκης πληρώνει από το φεσωμένο ταμείο της ΝΔ τα τουλάχιστον 7 (όπως αποκάλυψε χθες το documentonews.gr) προεκλογικά του ταξίδια για να βγει ξανά πρωθυπουργός; Ποιος ο Μητσοτάκης που πήγαινε weekend με το ελικόπτερο του Κυριακού για να μην πληρώσει από την τσέπη του; Με πολλά επίθετα μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τον περήφανο γόνο. Κιμπάρη πάντως όχι. Ξεχνάτε την αίτηση αποζημίωσης στον ΕΛΓΑ για 50 ρίζες ελιές; Απ’ όπου μπορεί και όπως μπορεί…

*** Πριν μερικές μέρες ένα 4χρονο αγοράκι από το Καστελόριζο μεταφέρθηκε στην Τουρκία για πρώτες βοήθειες, ενώ μια 28χρονη στην Κέρκυρα έχασε το βρέφος που κυοφορούσε, καθώς δεν βρέθηκε εναέριο μέσο να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Μητσοτάκης πάλι παίρνει το πρωθυπουργικό για να συναντήσει τον Παναγή Καππάτο (που δεν κόπηκε από τα ψηφοδέλτια) και να συναντήσει καμιά 20αριά ακόμα ανθρώπους και να τους πει ότι η ΝΔ είναι το μπροστά και ο ΣΥΡΙΖΑ το πίσω.

*** Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί ας πληρώνουν με κάρτα, με δανεικά, όπως θέλουν για να ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα. Ο Μητσοτάκης προτιμά να ταξιδεύει με τα δικά μας λεφτά. Χαζός είναι; «Πρωθυπουργός είναι ταξιδεύει με όποιο κρατικό μέσο θέλει», απάντησε ο Σκέρτσος σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, παρά το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο.
Γενικώς κάνει ό,τι θέλει, συμπληρώνω εγώ. Λογαριασμό θα δώσει;

*** Εν τω μεταξύ βούλιαξε το νησί από κόσμο που ήθελε να αγκαλιάσει τον πρίγκιπα των ονείρων τους. Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και έθεσε σειρά προτεραιότητας για το ποιος θα καταφέρει να βρεθεί κοντά του για μία χειραψία, μια selfie ρε αδερφέ.

*** Σε ένα καφενείο που μίλησε ο φωτογράφος απαθανάτισε 28, μετρημένα, άτομα να κρέμονται από τα χείλη του. Εγώ να είχα ενημερώσει ότι θα πήγαινα, στάνταρ πιο πολλούς θα μάζευα.

*** Τι ‘ναι αυτό το πράγμα; ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 κάνουν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ; Σαν να θέλουν Μητσοτάκη ένα πράγμα. Γιατί κουράζονται όμως και το κάνουν μέσω… Λαμίας. Ας πουν ξεκάθαρα και ωραία. Θέλουμε Μητσοτάκη. Το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο ήταν, είναι και θα είναι εδώ για τον Μητσοτάκη.

*** Ο Κουτσούμπας είπε για το ενδεχόμενο διαλόγου με τον Τσίπρα «δεν χρειάζεται να έρθει σπίτι μου ή να πάω εγώ στη βίλα του», ενώ γνωρίζει καλά ότι αυτά είναι fake news για τα οποία μάλιστα έχει δικαιωθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή. Μεγαλύτερη ντροπή και από το «η χειρότερη κυβέρνηση ήταν αυτή του ΣΥΡΙΖΑ».

*** Δουλίτσα με Καρατζαφέρη, Κανελλόπουλου και λοιπούς γίνεται και στα δεξιά της ΝΔ.
Όλοι για τον Μητσοτάκη.

*** Όλα έτοιμα για το debate των πολιτικών αρχηγών στις 10 Μαΐου, αλλά και εδώ συμβαίνει κάτι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά. Οι δύο από τους έξι δημοσιογράφους έχουν έμμεση σχέση με τον έναν εκ των συνεντευξιαζόμενων. Η Σία Κοσιώνη είναι παντρεμένη με τον ανιψιό του και η Μάρα Ζαχαρέα είναι παντρεμένη με βουλευτή του κόμματός του.

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter