Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη στη Βουλή για τις πυρκαγιές: «Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά…»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη στη Βουλή για τις πυρκαγιές: «Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά…»
Πυρκαγιά στην περιοχή του Ξυλοκάστρου στην Κορινθία, εικόνες από το Ξυλόκαστρο, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αίτημα για προ ημερησίας συζήτησης καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για θέματα Πολιτικής Προστασίας με φόντο τη φονική πυρκαγιά στην Κορινθία που μαίνεται ακόμα, αλλά και τη σημερινή υποτιμητική στάση του πρωθυπουργού, ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησής του αποχώρησε από την Ολομέλεια της Βουλής.

Η απόφαση για την κατάθεση του αιτήματος λήφθηκε κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ και σκοπό έχει να αναδείξει την ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «το αίτημα κατατίθεται λόγω των εκτεταμένων καταστροφών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές του τελευταίου διαστήματος, τη μηδενική πρόληψη και θωράκιση της χώρας καθώς και την ελλιπή αποκατάσταση των υποδομών και στήριξη των πληγέντων».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά, όπως έκανε εκκωφαντικά σήμερα» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, στηλιτεύοντας για ακόμα μια φορά τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης:

«Εκκρεμότητες»… Μητσοτάκη με χιλιάδες στρέμματα στάχτη και 2 νεκρούς στην Κορινθία (Videos)

Το Μαξίμου καλύπτει τον Βασίλη Οικονόμου – Παραμένει στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ο εμπλεκόμενος πρώην διευθυντής του υφυπουργού

Μαξίμου για επιστολή Καρυστιανού σε Κομισιόν και Ευρωκοινοβούλιο: «Η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη» στα Τέμπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter