Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ για το κτίριο της Κουμουνδούρου: «Γελάσαμε και σήμερα»

«Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις ‘δάνειο’ και ‘κτήριο’», απαντά, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, για το θέμα του ακινήτου της Κουμουνδούρου.

Τονίζει ότι το κτήριο του ανήκει και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι και σημειώνει: «Γελάσαμε και σήμερα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«- Το κτήριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

– Το κτήριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου.

– Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι.

– Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις «δάνειο» και «κτήριο» γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ, με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της» .

Νωρίτερα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» υποστήριζε:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;

Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη Κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις»

Ετικέτες