Ο σκοτεινός… εθνικός μας σερίφης

Ο σκοτεινός… εθνικός μας σερίφης

Έχει ξεφύγει τελείως ο εθνικός μας σερίφης χρονιάρες ημέρες.

Έχοντας χάσει τελείως την αίσθηση της πραγματικότητας εξισώνει την απειλή της πανδημίας του κορονοϊού με τους μετανάστες και πρόσφυγες που απεγνωσμένα προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα μας με την ελπίδα να φτάσουν σε μια χώρα της βόρειας Ευρώπης.

Σε επίσκεψή του στο νομό Έβρου ο σερίφης της κυβέρνησης Μητσοτάκη χωρίς αιδώ σε δηλώσεις του έκανε ένα συσχετισμό μεταξύ του εμβολίου και του φράχτη προς την Τουρκία αναφέροντας «το εμβόλιο και ο φράχτης. Θα νικήσουμε τον κορονοϊό, θα είμαστε ασφαλής ως χώρα, ως Έλληνες και Ελληνίδες» τονίζοντας ότι «το 2020 δοκιμαστήκαμε, εδώ στα σύνορα στις Καστανιές, δοκιμαστήκαμε στον Έβρο, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας».

Χαρακτήρισε, μάλιστα την απομάκρυνση των προσφύγων με «μάχη χωρίς σφαίρες» υιοθετώντας απόλυτα την πιο ακραία ακροδεξιά πολιτική θέση ότι οι πρόσφυγες είναι εισβολείς.

Ο κατ΄ όνομα μόνο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, του οποίου όραμα είναι η απόλυτη δια της βίας καταστολή οποιασδήποτε αντίθετης φωνής, έχει δείξει από την αρχή της θητείας του τις προθέσεις του.

Οι διαδηλωτές την αισθάνθηκαν την ημέρα της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, στην επέτειο του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ολες οι πόλεις της Ελλάδας αστυνομοκρατούνται, ενώ η συμπεριφορά των πραιτωριανών του στις περισσότερες περιπτώσεις ξεφεύγει των νόμιμων ενεργειών.

Εκεί όμως που έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο είναι απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες καθώς πρώτη του ενέργεια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργός ήταν να εκκενώσει, όχι χωρίς χρήση βίας, τα σπίτια που είχαν βρει προστασία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Τώρα τους ταυτίζει με την πανδημία του κορονοϊού κάτι που ούτε οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής δεν τόλμησαν να κάνουν.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τις ακροδεξιές θέσεις του αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπροστά στην καταστροφή που έχει επιφέρει στον τόπο ζητά απεγνωσμένα στήριξη από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής για να μπορέσει να διασωθεί πολιτικά, καθώς εγκαταλείπεται όσο περνούν οι ημέρες όλο και από περισσότερους πολίτες που πίστεψαν τις fake υποσχέσεις της πριν από τις εκλογές του 2019.

Όμως η επιστροφή στις μαύρες ημέρες προηγούμενων δεκαετιών πρέπει να διακοπεί άμεσα. Αυτό επιτάσσει η Δημοκρατία κάτι που στην αλαζονεία τους ξέχασαν στη Νέα Δημοκρατία.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter