Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε νεκρή αρκούδα στο Σέντραλ Παρκ (Video)

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι, αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε μία νεκρή αρκούδα στο Σέντραλ Πάρκ της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από μία δεκαετία, όπως αναφέρει το Politico, με τον 70χρονο πολιτικό να μιλά για την εν λόγω ιστορία σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media το απόγευμα της Κυριακής.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κένεντι να εξιστορεί τι συνέβη στην ηθοποιό Ροζάν Μπαρ. Σημείωσε ότι δεν σκότωσε εκείνος την αρκούδα, αλλά την τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του σκοπεύοντας να την ταριχεύσει, αφού την βρήκε νεκρή πιθανότατα από χτύπημα άλλου οδηγού.

Οι New York Times είχαν γράψει το 2014 για τον εντοπισμό νεκρής αρκούδας στο Σέντραλ Πάρκ, δίπλα από ένα εγκαταλελειμμένο ποδήλατο, όμως -όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα- οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της αρκούδας, ή το πώς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, δεν είχαν διαλευκανθεί μέχρι σήμερα.

O Κένεντι δήλωσε ότι βρήκε την αρκούδα ενώ βρισκόταν σε δραστηριότητα παρακολούθησης γερακιών στην κοιλάδα Χάντσον. Σχεδίαζε να τη μεταφέρει στο σπίτι του, αλλά άργησε να επιστρέψει και πήγε κατευθείαν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης για προγραμματισμένο δείπνο. Έπειτα, έπρεπε να μεταβεί στο αεροδρόμιο, αλλά όπως ανέφερε, δεν ήθελε να αφήσει τη νεκρή αρκούδα στο αυτοκίνητό του, οπότε την εγκατέλειψε στο πάρκο μαζί με το ποδήλατο.

Μάλιστα, μοιράστηκε και την αγωνία του για το γεγονός πώς θα συνέδεαν το περιστατικό με εκείνον καθώς τότε η είδηση έπαιζε σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. «Ευτυχώς η ιστορία “έσβησε” μετά από λίγο καιρό. Όμως ο New Yorker κάπως την ανακίνησε μαθαίνοντας πράγματα», είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος.

Robert Kennedy Jr. claims responsibility for dead bear found in Central Park in 2014

Διαβάστε επίσης

«Το Ισραήλ θα μπορούσε να χτυπήσει πρώτο» – Τα νέα σενάρια για τη Μέση Ανατολή

Χρηματιστήρια: Πανικός στις διεθνείς αγορές – Μεγάλη «βουτιά» στην Ασία σε μετοχές και κρυπτονομίσματα

Νόα Λάιλς: «Έχω δυσλεξία, άσθμα, ADD, αλλά δεν με καθορίζουν» – Ποιος είναι ο θριαμβευτής της κούρσας που κρίθηκε στα 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου (Videos)

Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο που φυλασσόταν από αστυνομικούς – «Γάζωσαν» το όχημα που τον μετέφερε