Ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου ταιριάζει στον Κυριάκο

Ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου ταιριάζει στον Κυριάκο

Σε αυτή την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη παίζουν όλοι τους πολύ ωραίους.

Εχει περάσει από την ημέρα που ανέλαβαν την κυβέρνηση ενάμισι χρόνος, περίοδος κατά την οποία μια καταστροφική λαίλαπα έχει σαρώσει τη χώρα αλλά αυτοί οι «άριστοι» όχι μόνο σφυρίζουν αδιάφορα αλλά θεωρούν τον εαυτό τους απόλυτα πετυχημένο.

Από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2019 τους έφταιγε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και όποιος άλλος συνεργαζόταν μαζί τους για ότι και να συνέβαινε στην Ελλάδα, καλό ή κακό. Τι έλεγαν για το Μάτι, για τη συμφωνία των Πρεσπών, για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου, για τις άδειες Κουφοντίνα, για τα μνημόνια είναι δύσκολα να τα ξεχάσει κανείς. Ουδεμία βέβαια αναφορά στα προηγούμενα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, τη χούντα ή την ΕΡΕ και το μετεμφυλιακό κράτος και για τα όσα δεινά είχαν συσσωρεύσει μεταπολεμικά στη χώρα. Λες και το ελληνικό κράτος δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Τώρα που οι καταστροφές για την ελληνική κοινωνία διαδέχονται η μία την άλλη, εξαιτίας και ακραία νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζουν οι «άριστοι» του Κυριάκου αλλά και λόγω της πλήρους ανικανότητάς τους να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις τους φταίνε οι διαχρονικές παθογένειες 200 χρόνων ελληνικού κράτους οι οποίες έχουν δημιουργήσει τόσα πολλά προβλήματα που τους είναι αδύνατον να τα ξεπεράσουν.

Αναίσχυντοι και άβουλοι αντάμα θεωρούν ότι απευθύνονται όχι μόνο σε αμνήμονες αλλά και σε αντίνοους πολίτες.

Επικαλούνται το βολικό αφήγημα του «ιστορικού» χιονιά, ενώ το Εθνικό Αστεροσκοπείο απέδειξε ότι πολλές αντίστοιχες καιρικές συνθήκες υπήρξαν τα τελευταία 20 χρόνια.

Βύθισαν τη χώρα στο σκοτάδι και κυβερνητικοί παράγοντες, αρμόδιοι του ΔΕΔΔΗΕ που το ξεπουλούν, δεξιοί δήμαρχοι και περιφερειάρχες ρίχνουν τις ευθύνες στα πεύκα που μεγαλώνουν και σπάνε από το πολύ χιόνι.

Πολιτική Προστασία υπό τον Χαρδαλιά και υπουργείο Εσωτερικών υπό τον Μάκη Βορίδη παίζουν τους Πόντιους Πιλάτους καλυπτόμενοι πίσω από την ανεμελιά του Κυριάκου.

Αγνωστη λέξη η «ευθύνη» για την παρέα του πρωθυπουργού, που την αναφέρουν μόνο όταν τη επιρρίπτουν στους πολίτες.

Μόνο που όσο περνούν όλο και περισσότεροι πολίτες συνειδητοποιούν την τραγική ανευθυνότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και το που αποσκοπούν οι πολιτικές που εφαρμόζουν. 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter