Κουλούρια Θεσσαλονίκης ξεροψημένα και αφράτα, κανονικά ή ολικής, ψωμάκια, πολύσπορα όλα στη τιμή των 50 λεπτών κι όλα σ’ενα πάγκο χωρίς πωλητή.
Περαστικοί παίρνουν το κουλούρι τους ή το ψωμάκι τους, αφήνουν στο κουτί τα χρήματα τους, παίρνουν τα ρέστα, όταν αυτό χρειάζεται και αποχωρούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
”Δεν τίθεται θέμα”, δηλώνει η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με το seleo.gr, συμπληρώνοντας: ”Οι πελάτες ξέρουν, διαλέγουν το κουλούρι τους, αφήνουν το αντίτιμο και φεύγουν, σαν να είμαι εγώ”.
Ο πάγκος, όπως κάθε πάγκος που ”σέβεται” τον εαυτό του, μετακινείται κυρίως Τσιμισκή, συχνά Αριστοτέλους ή στο πλακόστρωτο της παραλίας, αλλά όπου κι αν είναι, το self service παραμένει βασική αρχή της λειτουργίας του.