Ο πρωθυπουργός «πετάχτηκε» στο Ισραήλ για μια φωτογραφία!

Ο  πρωθυπουργός «πετάχτηκε» στο Ισραήλ για μια φωτογραφία!

Μπορεί να γίνεται παρέλαση ξένων ηγετών – εντάξει των πιο σημαντικών- από το Ισραήλ εν ώρα πολέμου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γίνεται να έλλειπε.

Εξάλλου η «αναβολή» της προηγούμενης εβδομάδας του στέρησε μια φωτογραφία γιατί κατά τα άλλα η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έδειξε που βρίσκεται.

Εδώ ξέχασε και τις ελληνικές πάγιες θέσεις που είχε για την Παλαιστίνη! Περιττό το ότι δεν ξέρουμε ως πιο βαθμό εμπλέκεται η χώρα μας στρατιωτικά στην περιοχή.

Δεν ξέρουμε τι επιπλέον πήγε να πει σε ένα ταξίδι-αστραπή μερικών ωρών ο τόσο σημαντικός σύμμαχος και φίλος του Νετανιάχου (ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο, τον βρετανό πρωθυπουργό ή τον Γάλλο πρόεδρο), αλλά οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται.

Η αλήθεια είναι πως πέραν από αυτά που ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σφυρηλατεί το πρόσωπο του ηγέτη που παλεύει για όλα. Από την Ουκρανία στον Γκουαϊδό ως την Παλαιστίνη.

Βέβαια μπορεί στην ουσία «εθνική» πολιτική να μην συνιστούν οι υπόγειες συνομιλίες με την Τουρκία, αλλά τι σημασία έχει η ουσία μπροστά στη φωτογραφία!

Πάντως κακά τα ψέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα αλλάξει τον ρου της Ιστορία στην Μέση Ανατολή, μια τζούρα δημοσιότητας θέλει…

Εκτός κι αν μίλησαν για οικογενειακά θέματα…

Διαβάστε επίσης: Το Μαξίμου επιβεβαιώνει την πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στη Μ. Ανατολή – Σιγή ιχθύος για την αποστολή της φρεγάτας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter