Ο Πολάκης καταγγέλλει για μίζες τον Άδωνη: «Τρώνε χωρίς σταματημό τις σάρκες της χώρας»

Ο Πολάκης καταγγέλλει για μίζες τον Άδωνη: «Τρώνε χωρίς σταματημό τις σάρκες της χώρας»

Σφοδρή επίθεση στον Άδωνη Γεωργιάδη εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, καταγγέλλοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση για διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Όπως υποστηρίζει ο Κρητικός βουλευτής, το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης στο Κεντρο Υγείας Γαργαλιάνων που ολοκληρώθηκε το 2021 έγινε με 220.000 ευρώ περίπου. Από την άλλη, στο Κεντρο Υγείας Φιλιατρών παρόμοιο έργο προκηρύχθηκε με προυπολογισμού 1.755.000 ευρώ!

«Εγώ από τιμές δημοσίων έργων ξέρω, γιατί έκανα και Δημαρχος αλλά από μίζες δεν έμαθα κι ας έκανα και Δήμαρχος και υπουργός» λέει απευθυνόμενος στον Άδωνη Γεωργιάδη.

«ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ! ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΡΓΟ ΑΞΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! Τρώνε τις σάρκες της χώρας, διαλύοντας τα πάντα!» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως αυτό ήταν το θέμα στη συζήτηση της αρμόδιας Επιτροπής, όπου ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τη συνεργάτη του υπουργού Υγείας για υποτιμητικούς μορφασμούς εις βάρος του, κάτι που προκάλεσε τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων καταγγέλει «στημένο υποτιθέμενο μπούλινγκ» για να «καλύψουν» τα παραπάνω και να «ξεμπερδέψουν» -όπως λέει- με εκείνον.

Διαβάστε επίσης:

Το κουίζ του Παύλου Πολάκη: «Περιμένω απαντήσεις μέχρι τις 12»

Ο Πολάκης δίνει την απάντηση στο κουίζ…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter