O Πολ ντι Άνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

O Πολ ντι Άνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden επιστρέφει για δύο συναυλίες το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Ενα χρόνο ακριβώς μετά το sold out τριήμερο που έκανε τον Δεκέμβριο του 2022 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Πολ ντι Άνο επιστρέφει στη χώρα μας για δύο ακόμα συναυλίες στο πλαίσιο της «The Beast Resurrection Tour» που σήμανε την επιστροφή του θρυλικού τραγουδιστή στη συναυλιακή δράση.

Ο άνθρωπος με τον οποίο οι Iron Maiden έγραψαν τα δύο πρώτα άλμπουμ τους θα βρεθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Gagarin 205) και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theate) πλαισιωμένος αυτή τη φορά από τους Βραζιλιάνους μουσικούς που τον συνοδεύουν στη φετινή περιοδεία, η οποία ξεκίνησε πέρυσι με πέντε warm-up shows και συνεχίζεται φέτος μετρώντας αισίως ήδη σχεδόν 70 συναυλίες σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα: Paul Di’Anno στο Documento: «Νιώθω ότι ξαναζώ έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια»

Καθηλωμένος εδώ και χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι και αφού κινδύνεψε πολύ σοβαρά να χάσει το πόδι του εξαιτίας του διαβήτη, ο Πολ ντι Άνο ξεκίνησε δειλά δειλά τον Μάιο του 2022 με μια δωρεάν συναυλία στο Ζάγκρεμπ για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του στάθηκαν και τον βοήθησαν να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ακολούθησε μία εμφάνιση στο Keep It True Festival Rising ΙΙ στη Γερμανία τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου και δύο μήνες μετά μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας όπου έδωσε τρεις συναυλίες έχοντας στο πλευρό του Έλληνες μουσικούς με προεξάρχοντα φυσικά τον Gus G. των Firewind.

Ο Πολ ντι Άνο με τον Gus G. σε μια από τις περσινές συναυλίες στην Ελλάδα (φωτογραφία: Μανώλης Βαρούχας)

Η πρωτοφανής ανταπόκριση του κόσμου και κατά κύριο λόγο του πυρήνα των οπαδών που κοιμούνται με τα δύο πρώτα άλμπουμ των Iron Maiden και τις αφίσες του 65χρονου σήμερα Πολ ντι Άνο πάνω από κεφάλι τους ήταν η σπίθα. Ελάχιστοι ενδιαφέρονταν για το αν ο Πολ πατούσε στις νότες. Αρκούσε η παρουσία του και μόνο πάνω στη σκηνή που τόσο πολύ του είχε λείψει, έστω κι αν σε κάποιες στιγμές ήταν φανερό ότι σχεδόν υπέφερε.

Πλέον, ένα χρόνο μετά, ο άνθρωπος με τη φωνή του οποίου γαλουχήθηκε μια ολόκληρη γενιά οπαδών, φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φόρμα, έχει βρει τα πατήματα και τις ανάσες του και η επιστροφή του στα venues που ουσιαστικά αποτέλεσαν την αφορμή για την επανεκκίνησή του δεν θα έχει μόνο συναισθηματική αξία.

INFO
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, Gagarin205, Αθήνα Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.
H προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά μέσω του www.123tickets.gr και στα παρακάτω φυσικά σημεία: No Remorse, Sirens, Monsterville για την Αθήνα και στο Διώροφο, Nephilm, Alone, Dizzy Doll για τη Θεσσαλονίκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter