Ο παραλογισμός συνεχίζεται: Γάμοι με 300 καλεσμένους, μουσική αλλά χωρίς… χορό

Ο παραλογισμός συνεχίζεται: Γάμοι με 300 καλεσμένους, μουσική αλλά χωρίς… χορό

Διευκρινίσεις για το τι ισχύει από το ερχόμενο Σάββατο αλλά και από 1η Ιουλίου, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ με τον παραλογισμό των μέτρων να συνεχίζεται αφού σύμφωνα με τα όσα ανέφερε οι γάμοι μπορεί να γίνονται με 300 άτομα αλλά οι καλεσμένοι δεν θα μπορούν να χορέψουν.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το πλαίσιο των δεξιώσεων σε γάμους και βαπτίσεις επισήμανε πως το όριο των 300 ατόμων που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου είναι αρκετό λαμβάνοντας υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ωστόσο συμπλήρωσε πως οι καλεσμένοι θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν με μουσική αλλά χωρίς χορό. 

«Δεν υπάρχει περιορισμός στο εάν η μουσική θα είναι με ορχήστρα ή όχι, λέγοντας ωστόσο πως «δεν μπορούμε να χορέψουμε».

Για την μουσική που ξεκινάει και πάλι στα καταστήματα εστίασης ανέφερε πως «όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες». Όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.

«Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμοξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης συμπληρώνοντας πως «δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter