Ο ΠΑΟ νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ και μείωσε τη διαφορά

Ο ΠΑΟ νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ και μείωσε τη διαφορά

O Παναθηναϊκός ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση και επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1. Με τη νίκη τους οι πράσινοι μείωσαν τη διαφορά τους από τον Δικέφαλο του Βορρά και από την ΑΕΚ, ενόψει των αγώνων κατάταξης.

O ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε να ανοίξει το σκορ. Στο 17’ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στο 30’ ο Κρέσπο σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 39’. Ο Βιγιαφάνιες άλλαξε παιχνίδι, ο Χατζηγιοβάνης έβγαλε σέντρα πάρε – βάλε στον Μακέντα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ζίβκοβιτς.

Οι «πράσινοι» χωρίς να είναι καλύτεροι έφτασαν στο 2-0. Στο 82’ ο Ενγκμπακοτό βρέθηκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αφρικανού, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Ιωαννίδης την έστειλε στα δίκτυα.

Στο 84’ ο Δικέφαλος μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, αφού μείωσε με τον Κρμέντσικ, ωστόσο δεν δημιούργησε άλλη φάση.

Ο Βέλγος διαιτητής Νέιθαν Βερμπούμεν έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαουρίτσιο, Μολό, Καρλίτος, Σβιντέρσκι, Κρέσπο, Μπαμπά, Κρμέντσικ, Ελ Καντουρί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Νιάς, Αγιούμπ (74’ Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (54’ Ιωαννίδης).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπαμπά, Βιεϊρίνια (74’ Ροντρίγκο), Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα (67’ Κρμέντσικ), Τζόλης (85’ Μουργκ), Σβιντέρσκι, Α. Ζίβκοβιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter