Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κηφισιά (1-0) και κράτησε τη διαφορά των 4 βαθμών από ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Με γκολ του Ντανιέλ Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Κηφισιά και παρέμεινε πρώτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι κυριάρχησαν από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 11’ γκολ του Αϊτόρ δεν μέτρησε, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ ο Μαντσίνι. Στο 20’ ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τσέριν, ενώ στο 35’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Τετέη έκανε επέλαση από δεξιά, σέντραρε στο ύψος του πέναλτι, το σουτ του Πρίτσα απέκρουσε ο Λοντίγκιν, ο Μασούρας πήρε το ριμπάουντ και σούταρε σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι.

Στο 42’ ο Κώτσιρας έστρωσε την μπάλα στον Τσέριν, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Αναγνωστόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε τη στιγμή του για να ανοίξει το σκορ κι αυτή ήρθε στο 58’. Ο Τζούρισιτς σέντραρε, η άμυνα της Κηφισιάς δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Μαντσίνι με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Οι Παλάσιος (92’) και Ιωαννίδης (93’) έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη.

Ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη στους Μποτία, Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς, Ιωαννίδη.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν (14’ Mποτία), Ιπαλίμπο, Πρίτσας (70’ Σάντος), Αντερέγκρεν (70’ Μπιφουμά), Παρράς (80’ Οζέγκοβιτς), Τεττέη (80’ Νίνης).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι (64’ Ζέκα), Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μαντσίνι (79’ Βέρμπιτς), Αϊτόρ (70’ Παλάσιος), Τζούριτσιτς (70’ Μπερνάρ), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης).