Ο Ομπάμα στηρίζει επισήμως την Κάμαλα Χάρις – Το τηλεφώνημα σε ανοιχτή ακρόαση (Video)

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις έκανε γνωστή την Παρασκευή 26/7 ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ειδικότερα, σε ένα τηλεφώνημα με την Χάρις, ο πρώην πρόεδρος και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσαν τη στήριξη τους στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Ο Ομπάμα, με ανάρτησή του στο X, ανέφερε το εξής: «Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Μισέλ και εγώ τηλεφωνήσαμε στην φίλη μας, Κάμαλα Χάρις. Της είπαμε πως πιστεύουμε ότι θα γίνει μία φανταστική πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι έχει την πλήρη υποστήριξή μας. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα κερδίσει τον Νοέμβριο. Ελπίζουμε να είστε μαζί μας».

Στο σχετικό βίντεο φαίνεται η Κάμαλα Χάρις να δέχεται ένα τηλεφώνημα το οποίο βάζει σε ανοιχτή ακρόαση.

Λίγο αργότερα η Κάμαλα Χάρις σε δική της ανάρτηση ευχαρίστησε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του γράφοντας: «Σημαίνει τόσα πολλά να έχω τη στήριξή σας».

Οι φήμες για το ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν έτοιμος να εκφράσει τη στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις ήταν έντονες τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με το NBC, ο Ομπάμα σε ιδιωτικές συνομιλίες είχε ήδη εκφράσει την πλήρη στήριξή του στην υποψηφιότητα Χάρις και βρισκόταν σε τακτική επαφή μαζί της.

Πηγή που βρίσκονται κοντά στον Ομπάμα υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος δεν ήθελε να επισκιάσει τη στιγμή του Τζο Μπάιντεν με το διάγγελμά του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν ανακοίνωσε αμέσως τη στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις.

Άλλη πηγή σημείωσε ότι και οι δύο τους, Ομπάμα και Χάρις, ήθελαν η ανακοίνωση να αποτελέσει ξεχωριστή στιγμή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα επιτελεία τους είναι σε συνεννόηση για να υπάρξει κοινή τους εμφάνιση κατά την προεκλογική εκστρατεία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Lady Gaga στην τελετή έναρξης; – Τα πλάνα που διέρρευσαν στα social media (Videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιστορική τελετή έναρξης στον Σηκουάνα – Η διαδρομή, οι φήμες και οι εκπλήξεις (Videos)

Ανατροπή με τις Γαλάζιες Σημαίες: Αυτές είναι οι 22 πασίγνωστες παραλίες που την χάνουν

Ρεύμα: Στα τρία φιάσκα… επιδότηση – Με επικοινωνιακά τεχνάσματα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα

Βάσεις 2024: Η μεγαλύτερη άνοδος και πτώση, τα ποσοστά επιτυχίας – Τι έδειξαν τα στατιστικά

Χειροπέδες στον γιο του «Ελ Τσάπο» και τον «Ελ Μάγιο»: Το διαβόητο καρτέλ Σιναλόα, η φαιντανύλη και τα 5 εκατ. δολάρια